Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Αγναντεύοντας το Αγρίνιο από οκτώ περιοχές!

‘Ενα καταπληκτικό φωτορεπορτάζ επιφυλλάσσει σήμερα ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Γιαννακόπουλου. Το Αγρίνιο όπως φαίνεται από οκτώ σημεία της ευρύτερης περιοχής. Δείτε τις εικόνες, για μεγέθυνση πατήστε πάνω.

Από το παρατηρητήριο του Προφήτη Ηλία.
Από τον Αράκυνθο
Από το δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου.
Από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας.
Από το αρχαίο θέατρο της Στράτου.
Από την περιοχή Κλεισορρευμάτων.
Από τον Βλοχό.
Από την περιοχή της Συκιάς (προς Κλεισορρεύματα).

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Αληθινος Αντιμνημονιακος.

  Απο τις ελάχιστες πόλεις που δέν έχει αξιοποιήσει ούτε στο ελάχιστο το πολλά πλεονεκτηματά της. Θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστει στον χειμερινό τουρισμό αλλά δεν κατόρθωσε τιποτα. Η μονη μεγάλη πόλη που δεν ειναι έδρα ΑΕΙ και περιφέρειας. Δεν έχει ούτε καν σύνδεση με τον κεντρικό οδικό άξονα της Ιόνιας οδού. Αγρινιο πόλη παρατημένη και εγκατελειμένη στο έλεος.Κριμα πραγματικά κριμα.

 2. ΦΟΙΤΗΤΗΣ

  ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ [ΠΟΤΑΜΙΑ- ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΑ ΝΕΡΑ -ΛΙΜΝΕΣ- ΦΥΣΙΚΕΣ -ΤΕΧΝΙΤΕΣ–ΕΦΟΡΗ ΠΕΔΙΑΔΑ- ΒΟΥΝΑ]
  ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ?????????

 3. Ανώνυμος

  Agrinio vice σιγά μην ερημώνει και από τις 5. Όλο υπερβολές και κακίες είστε. Χειμερινό τουρισμό χωρίς χιονοδρομικό κοντά δε μπορείς να κάνεις. Η βροχή ολημερίς δεν συγκινεί. Μπορούσε απλά να αξιοποιηθεί παραπάνω. Η θέση του Αγρινίου είναι απίστευτη όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα. Εκεί να εστιάσουν οι αρχές με επιχειρήσεις τέτοιου τύπου. Στο έδαφος σχεδόν τα πάντα ευδοκιμούν. Είτε το θέλουμε είτε όχι μια μικρότερη Λάρισα είμαστε. Τουριστική περιοχή ποτέ δε θα γίνουμε στον βαθμό που θέλουμε. Ας έχτιζαν την πόλη 5-10 χλμ πιο κάτω να ήσουν ανάμεσα από 2 λίμνες.

 4. Seekbean

  Το Αγρινιο και οι γύρω περιοχές έχουν πολλά πράγματα προς αξιοποίηση. Η αδιαφορία των κομμάτων, των κατοίκων και τον περιφερειαρχών που πέρασαν μέχρι τώρα, την έχουν κάνει μία πόλη ανώνυμη. Κρίμα. Προς το παρόν ας φτιάξουν λίγο την άθλια διαδρομή Αβόρανης-Αγρινίου που είναι καρμανιόλα και Παναιτωλίου-Καινούριου που ειδικά στα κλειστά σημεία πρέπει να κάνεις σταυρό και βλέπουμε για ανάπτυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.