Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Να ανοίξει ξανά το ηλεκτρονικό σύστημα (ΟΠΣΥΔ)

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Να ανοίξει ξανά το ηλεκτρονικό σύστημα (ΟΠΣΥΔ)

agonistiki-syspeirosi-ekpaideytikon-pame-620x310H παράταξη «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» (ΠΑΜΕ) του Συλλόγου Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου ζητά να ανοίξει ξανά το ηλεκτρονικό σύστημα (ΟΠΣΥΔ), για να δεχτεί και τις αιτήσεις των αποφοίτων του εαρινού εξαμήνου και όσων έχασαν την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη ένταξή τους στους πίνακες αναπληρωτών. Η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι-ισσες,
Σοβαρά ζητήματα έχουν προκύψει φέτος, με αφορμή την εγκύκλιο για την κατάταξη στους πίνακες αναπληρωτών τη σχολική χρονιά 2017 – 2018.
Τα χρονικά περιθώρια που δόθηκαν (13/4 – 28/4), μέσα στο Πάσχα και με κλειστά σχολεία στο μεγαλύτερο διάστημα, οδηγούν στον αποκλεισμό εκατοντάδων συναδέλφων από τους πίνακες των αναπληρωτών τους οποίους καταδικάζουν στην ανεργία. Επιπλέον, το υπουργείο Παιδείας, δεν δίνει καμία δυνατότητα στους φοιτητές που θα αποφοιτήσουν κατά τη λήξη του εαρινού εξάμηνου 2017, να μπουν στους πίνακες των αναπληρωτών.

Η αδικία που δημιουργείται είναι μεγάλη. Έρχεται ως σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της χρόνιας αδιοριστίας, των απολύσεων και της συνεχόμενης ανασφάλειας που βιώνουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με ευθύνης της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Απαιτούμε:

Να ανοίξει ξανά το ηλεκτρονικό σύστημα (ΟΠΣΥΔ), για να δεχτεί και τις αιτήσεις των αποφοίτων του εαρινού εξαμήνου και όσων έχασαν την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη ένταξή τους στους πίνακες αναπληρωτών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.