Προχωρά η δημοτική αρχή Αγρινίου τη διαδικασία για τη δημιουργία νέας παιδικής χαράς-κοινόχρηστου χώρου στην περιοχή του Αγίου Γρηγορίου.
Ειδικότερα, προχωρά η διεργασία αγοράς του οικοπέδου που ανήκει στον «Πιστωτικό Συνεταιρισμό Αιτωλική Πίστη», εμβαδού 280 τετραγωνικών μέτρων έναντι τιμήματος 40.724 ευρώ. Το οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Λάρνακος, στη θέση «Λυκοράχια».
Το δημοτικό συμβούλιο, στην πρόσφατη συνεδρίαση του, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τον καθορισμό τιμής μονάδας για την απευθείας αγορά της απαλλοτριωμένης από το σχέδιο πόλης ιδιοκτησίας.
Η αντιπολίτευση διαφώνησε με συμβούλους της μείζονος αντιπολιτευσης να εκφράζουν διαφωνία και ως προς το τίμημα και ως προς την αναγκαιότητα του έργου. «Υπάρχουν τμήματα εντός ιστού πόλης που δεν είναι διανοιγμένα», ανέφερε ο Π.Καψάλης κάνοντας λόγο για fast track διαδικασία «ενώ άλλες υποθέσεις λιμνάζουν και δεν προχωρούν».
«Χρυσοπληρώνουμε το στρέμμα» είπε ο Τίμος Παπανικολάου της Λαϊκής Συσπείρωσης που γενικώς διαφωνεί με τη διαδικασία απευθείας αγοράς ακινήτων.










3 Σχόλια
σαν τα πουκάμισα και οι παιδικές χαρές ,ας είναι καλά τα υποζύγια , ρε μπας και έχει δίκιο εκείνος ο πλαστικός χειρουργός ;
Κανένα πάρκινγκ να φτιάξουν, τις παιδικές χαρές θα τις καταστρέψουν οι γνωστοί
φυλακή να φτιάξουν πρώτα για τους γνωστούς καταστροφείς και μετά παιδικές χαρές .