Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Άγριες Μέλισσες: ο Αιμίλιος Χειλάκης μπαίνει στη δημοφιλή σειρά με ρόλο έκπληξη

Άγριες Μέλισσες: ο Αιμίλιος Χειλάκης μπαίνει στη δημοφιλή σειρά με ρόλο έκπληξη

Ένας νέος ήρωας “μπαίνει” στις «Άγριες Μέλισσες» που όχι μόνο θα συζητηθεί πολύ αλλά αναμένεται να μισηθεί για το χαρακτήρα του, ενώ παράλληλα δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα αγαπηθεί για την ερμηνεία του.

Μία ακόμα πολύ σωστή επιλογή ηθοποιού για τη σειρά του ΑΝΤ1, αφού όπως αποκαλύπτει το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ την επόμενη σεζόν βασικό ρόλο στις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα δρομολογήσει ο ήρωας που δημιούργησαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης και τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο σπουδαίος ηθοποιός θα ενταχθεί λοιπόν στο καστ των «Άγριων Μελισσών» που όπως αναφέρεται στο ΤΗΛΕΡΑΜΑ, την επόμενη σεζόν η σειρά θα μας μεταφέρει στις «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στην περίοδο της δικτατορίας, και αυτό είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο Διαφάνι, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα. Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα καταστρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδιά του, θα δώσει το αρχοντικό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή… !

Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, ένας άνθρωπος του καθεστώτος, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης κάνει είσοδο στη σειρά, έχοντας όμως πολλές φορές έως τώρα αναφερθεί το όνομά του! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό των «Αβάντων», της οργάνωσης που όπως έχει φανεί στην ιστορία μάχεται τον κομμουνισμό και έχει εθνικιστικές ιδέες.

Όπως έχουμε δει στα έως τώρα επεισόδια ο Ακύλας έχει φυλακιστεί και την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο αδερφός του, ο Αχιλλέας, που δολοφόνησε μάλιστα τον Αλέξη Γραμματικό που τότε, στη δίκη του αδελφού του, ήταν βοηθός εισαγγελέα. Με τη ιστορία όμως του καινούργιου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 να μας μεταφέρει στα χρόνια της στρατιωτικής δικτατορίας ο Ακύλας θα αποφυλακιστεί… και θα προκαλέσει πολλά δεινά στους κατοίκους του Διαφανίου… και όχι μόνο…!

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.