Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δίνει την χαριστική βολή στον Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δίνει την χαριστική βολή στον Μιλτιάδη

Στα χέρια θα πιαστούν ο Δούκας και ο Μιλτιάδης, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Μετά την κίνηση του Νικηφόρου να παραχωρήσει όλα του τα χωράφια στον αδελφό του, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Δούκας ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο, χτυπώντας το ίδιο του παιδί. Προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση με τον Μιλτιάδη, όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται.

Ο Μιλτιάδης έχει απέναντί του τους δολοφόνους του Γιάννου του. Δούκας, Μελέτης και Κωνσταντής στέκονται μπροστά του, έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουν και να τους αντιμετωπίσει. Η μεγάλη μάχη εκδίκησης τώρα ξεκινάει στις Άγριες Μέλισσες, με την μεγάλη κάθαρση να πλησιάζει για τους πρωταγωνιστές. Ποιος θα επικρατήσει;

Ο Δούκας φτάνει στα άκρα

Παρά τις μεγάλες αλλαγές που έχουν σημειωθεί στον συνεταιρισμό εξαιτίας της μεγάλης αυτής μεταβίβασης μεριδίων, ο Δούκας συνεχίζει το έργο του. Έτσι, μαζί με τον Στέφανο Ιγνατιάδη στήνει την επιχείρησή του και ετοιμάζεται για τα μεγάλα εγκαίνια που θα αφήσουν εποχή. Σε αυτό παρευρίσκονται πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας, αλλά και βουλευτές, πολιτικοί. Όλοι τους ενθουσιασμένοι με τα άφιλτρα Δούκας.

Ο Μιλτιάδης εμφανίζεται ακάλεστος, με αποτέλεσμα ο Δούκας να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, στις Άγριες Μέλισσες, Οι δυο τους βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, με τον μικρότερο Σεβαστό να φωνάζει μπροστά σε όλους για τα λάθη του Δούκα, αλλά και για τις βρώμικες δουλειές του. Κι ενώ ο Μελέτης προτείνει να τον σκοτώσουν, για να βγει οριστικά από τη μέση, ο Δούκας έχει άλλη άποψη.

Κάνει τα πάντα, προκειμένου να τον κλείσει σε ψυχιατρείο. Και το καταφέρνει. Παρόλο που ο Λάμπρος στην αρχή το είχε προτείνει, στη συνέχεια υποχώρησε, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στον πατέρα του. Τώρα, όμως, ο Μιλτιάδης θα βρεθεί στο ίδρυμα, στο οποίο ο Δούκας θα τον οδηγήσει, στις Άγριες Μέλισσες.

Πηγή: youfly.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.