Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Αγριεύει η κόντρα Καλαμπαλίκη- Καζαντζή

Αγριεύει η κόντρα Καλαμπαλίκη- Καζαντζή

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος  ζητά την παραίτηση του Ανδρέα Καλαμπαλίκη . Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας εκφράζει ερωτήματα για τη σχέση του Ν.Καζαντζή με επιχείρηση και ακίνητο. 

kalampalikis

Πρωτοφανή διάσταση παίρνει η κόντρα του αντιδημάρχου Καθαριότητας του δήμου Αγρινίου Ανδρέα Καλαμπαλίκη με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Καζαντζή.
Ο Ανδρέας Καλαμπαλίκης απάντησε χθες (ΕΔΩ) στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου στις καταγγελίες Καζαντζή μέσω ερωτημάτων που κατέθεσε σε προηγούμενη συνεδρίαση (ΕΔΩ).
Στις απαντήσεις Καλαμπαλίκη ωστόσο ανταπάντησε με ανακοίνωση του ο κ. Καζαντζής υποστηρίζοντας πως «ο κ. Καλαμπαλικης έπρεπε ήδη να εχει παραιτηθεί μετά τις ομολογίες του για μίσθωση σε τμήμα στον ίδιο χώρο, όπου βρίσκονταν η δική του επιχείρηση, σε άλλη εταιρία η όποια παίρνει δουλειές από τον δήμο και στον οποίο χώρο εισέρχεται και αυτός ενώ ταυτόχρονα δεν ήξερε που ακριβώς βρίσκονταν η σκουπιδιάρα (στον δικό του χώρο η στον μισθωμένο)». Έκανε λόγο επίσης για «ασάφειες, αοριστολογίες και ύβρεις μαζί με απειλές οι οποίες, παρότι μακροσκελείς, για την ταμπακιέρα και για την ζαρντινιέρα ούτε λόγος». Αναφέρθηκε μάλιστα στη σύζυγο του κ.Καλαμπαλίκη σχετικά με συμμετοχή της σε εταιρεία.
Τα λεγόμενα αυτά του Νίκου Καζαντζή προκάλεσαν τις οργισμένες δηλώσεις Καλαμπαλίκη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Δυτικά Τώρα» του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσακανίκα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Δυτικά FM.
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κάλεσε τον ανεξάρτητο σύμβουλο να σταματήσει να ρίχνει λάσπη και παράλληλα τον προκάλεσε να μιλήσει για τη σχέση του με ξενοδοχείο της πόλης (συμφερόντων συγγενικού του προσώπου) και ακίνητο στην Τριχωνίδα τα οποία- υποστήριξε ότι έχουν συναλλαγές με τον δήμο Αγρινίου. Ιδιαίτερα ειρωνικός ο κ.Καλαμπαλίκης χαρακτήρισε “μικρό πολιτικό” τον ανεξάρτητο σύμβουλο. Τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα γιατί εκλέχθηκε χάρις στον Γ.Παπαναστασίου και είπε χαρακτηριστικά: “Αν ξαναγίνει αντιδήμαρχος να μου τηλεφωνήσετε”.  “Είμαι ανοιχτός απέναντι του όποτε θέλει. Να σταματήσει τον εντυπωσιασμό και το σόου”, είπε ο κ. Καλαμπαλίκης.

Ακούστε τις δηλώσεις Καλαμπαλίκη:

Η ανακοίνωση Καζαντζή 

Μετά τις χθεσινές απαντήσεις του Ανδρέα Καλαμπαλίκη στο δημοτικό συμβούλιο , ο ανεξάρτητος σύμβουλος Νίκος Καζαντζής ανέφερε σε ανακοίνωση του, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
24d95aac-de99-40dd-9291-4a6c55be935cΔεν μπορεί να κατέχει τον τίτλο του Αντιδημάρχου την στιγμή που δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα απλά ερωτήματα…. ή ομολογεί ότι λόγω της μίσθωσης σε τρίτον δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα.
Με ποια διαδικασία έγινε αυτή η αγορά των ζαρντινιέρων; Πέρασε από Οικονομική Επιτροπή; Πέρασε από Ποιότητα Ζωής ; Πληρώθηκε από ίδια έσοδα Εκδόθηκε τιμολόγιο; Παρότι αναφέρει στην απάντηση ο κ. Καλαμπαλίκης ότι πήρε οικονομικές προσφορές δεν μας αναφέρει τι ύψους είναι… Προκύπτει από τα ανωτέρω ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί την διαφάνεια και αποκρύπτει οικονομικά στοιχεία αγνοώντας ότι το κάθε ευρώ που ξοδεύεται θα πρέπει να γνωρίζει ο Αγρινιώτης που διατέθηκε…….
Στο ίδιο μήκος κύματος και η δεύτερη «απάντηση». Δεν ανέφερε τίποτε για την ουσία. Μάλιστα ενώ είπε ότι τμήμα του ακινήτου του είναι μισθωμένο σε άλλη εταιρία όταν χρειάστηκε να απαντήσει για την σκουπιδιάρα που βρίσκονταν σε αυτό είπε ότι: «…… προφανώς βρίσκονταν σε αυτόν τον χώρο……» Δηλαδή δεν γνώριζε ποιόν χώρο μίσθωσε;
Αποφεύγει δε να μας αναφέρει ότι η εταιρεία, την οποία ανάφερε ο κ. Καλαμπαλίκης, με την επωνυμία «X. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ – Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε» σήμερα έχει επωνυμία «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. και διακριτικό SCANWEST SERVICE SCANIA,
Δεν μας είπε ούτε για τα τιμολόγια που εκδόθηκαν με την μία επωνυμία ούτε με την άλλη.
Όμως, εκδόθηκαν τιμολόγια το έτος 2014 και για το 2015 και για το 2016 Ας μας έλεγε ποια αφορούσαν την εταιρία με την επωνυμία «X. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ – Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε» και ποια την εταιρία με την επωνυμία «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. με τον διακριτικό τίτλο SCANWEST SERVICE SCANIA, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ: Η κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ 6-10-2014 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ;
Η ΕΤΑΙΡΙΑ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ – Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.;
Η ΕΤΑΙΡΙΑ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.;
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.;
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΙΧΝΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ….
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΤΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΚΟΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΟΛΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.