Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Αγριεύει ο καιρός την Κυριακή

Αγριεύει ο καιρός την Κυριακή

Η καλοκαιρία των προηγούμενων 24ωρων αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες τη θέση της σε ένα νέο κύμα κακοκαιρία το οποίο θα χτυπήσει κυρίως το Ιόνιο, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία Κυκλάδες και Κρήτη.

Σύμφωνα με τη νεότερη πρόβλεψη από το meteo, για σήμερα Κυριακή αναμένεται μεταβολή του καιρού με βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες και στην Κρήτη.

Τα σημαντικότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Ιόνιο, σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και ενδεχομένως στην Εύβοια και στη Δυτική Κρήτη, όπου κατά τόπους θα συνοδεύονται και από καταιγίδες. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη υετού (βροχές/καταιγίδες) έως τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Άνεμοι έως 7 μποφόρ

Παράλληλα, άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ το ανατολικό ρεύμα στο Ιόνιο θα παρουσιάσει σταδιακά σημαντική ενίσχυση, φτάνοντας στα επίπεδα των 6-7 μποφόρ. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι επικρατούσες διευθύνσεις και οι εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων κατά τη διάρκεια της Κυριακής.

meteo.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.