Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Αγρίνιο: για 15,13 ευρώ ΕΝΦΙΑ, 1,5 ευρώ “καπέλο” από την τράπεζα!

Αγρίνιο: για 15,13 ευρώ ΕΝΦΙΑ, 1,5 ευρώ “καπέλο” από την τράπεζα!

Πρόκειται για πανελλήνιο θέμα που όμως δεν εξαιρεί την Αιτωλοακαρνανία και το Αγρίνιο. Αναγνώστες της στήλης επισημαίνουν το παράλογο φαινόμενο των περίεργων χρεώσεων των τραπεζών. Ζήτημα που σήμερα είχαν στην ατζέντα τους ο πρωθυπουργός και υπουργοί μήπως και μαζευτεί κάτι κατόπιν εορτής.

Όπως φαίνεται από το έγγραφο που λάβαμε στο agrinionews.gr, υπάρχει μια πληρωμή 15.13 ευρώ που μαζί με την προμήθεια της τράπεζας του 1.5 ευρώ κάνει το τελικό ποσό 16.63 ευρώ τελικό! Πρόκειται, υπενθυμίζεται, για συναλλαγή για πληρωμή ενός πολύ μικρού ποσού ΕΝΦΙΑ, που στο παρελθόν ουδέποτε επιδέχονταν προμήθεια όπως και όλες οι πληρωμές στο Δημόσιο!

Για συναλλαγή, επίσης, μέσω υπολογιστή,on line που δεν εμπίπτει στην κατηγορία των συναλλαγών που γίνονται στον γκισέ και εννοείται ότι έχουν προμήθεια υπέρ των εργαζομένων των τραπεζών που έχουν πρόβλημα παραμονής στην θέση τους λόγω τεχνολογίας…

Το πλήρες έγγραφο είναι στην διάθεσή του agrinionews.gr, δεν έπρεπε να φανούν προσωπικά στοιχεία αλλά είναι σαφής η σήμανσή του.

Κάτι πρέπει να γίνει, λοιπόν, και στην περιοχή μας αλλά και παντού καθώς, όπως διαμαρτύρονται οι πολίοτς, σύντομα θα γίνει πράξη το να περνάς απέναντι από τράπεζα και να χρεώνεσαι!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.