Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020

Αγρίνιο: 21-25 Oκτωβρίου η διανομή στους δικαιούχους του προγραμμάτος ΤΕΒΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:
Tην Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019,θα πραγματοποιηθεί διανομήσε είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του “Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)” του Δήμου Αγρινίου καιτης Ι.ΜητρόποληςΑιτωλίας και Ακαρνανίας, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.
Για την διαδικασίατων διανομών:
Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώροδιανομής,την ημερομηνία που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms)που τους έχει αποσταλεί.
Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α.ή τοΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική τουταυτότητα.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
Παρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφοράτων προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.
Η διανομή θα πραγματοποιείται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΔήμουΑγρινίου (Βλαχοπούλου 13) ως εξής:
Δευτέρα 21/10/2019εώς και Παρασκευή 25/10/2019από τις 9.00 πμ. έως τις 14.00μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστεστο τηλέφωνο: 2641025392.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.