Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: 3M PLAN – Η κατάλληλη επιλογή για το πρόγραμμα στήριξης των 600 ευρώ

Αγρίνιο: 3M PLAN – Η κατάλληλη επιλογή για το πρόγραμμα στήριξης των 600 ευρώ

Αγρίνιο 3M PLAN: Στο πλαίσιο των κρατικών μέτρων στήριξης των πληττόμενων από τον Covid-19, περισσότεροι από 180.000 επιστήμονες της χώρας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα στήριξης και τηλεκατάρτισης.

Κάθε ένας από αυτούς έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει προς επιμορφωτικούς σκοπούς ποσό των 600 ευρώ (σε δύο δόσεις) και όπως διευκρινίστηκε από την κυβέρνηση, οι αιτήσεις για τη συμμετοχή υποβάλλονται από τις 9 έως τις 16 Απριλίου(Διαδικασία Α) και έως τις 20 Απριλίου (Διαδικασία Β).

Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να επιλέξει ένα μόνο πρόγραμμα προς την επιμόρφωσή του, ενώ οι αιτήσεις αυτές υποβάλλονται είτε μέσω του κέντρου κατάρτισης μέσω του οποίου θα λάβει την επιμόρφωση ο αυτοαπασχολούμενος επιστήμονας είτε αυτόνομα, μέσω της πλατφόρμας του υπουργείου Εργασίας και με τα στοιχεία του TAXISnet.

Η επιλογή του κέντρου κατάρτισης για την επιμόρφωση αυτή από τον κάθε ενδιαφερόμενο είναι ιδιαίτερης σημασίας. Ο στόχος του προγράμματος είναι η αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελούμενων και ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον αντίστοιχο κλάδο, επομένως ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ποιότητα της τηλεκπαίδευσης, διαδικασία μέσω της οποίας θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός 3Μ PLAN του Ομίλου MASTER, με ιστορία 30 ετών στον χώρο της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης, μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα των σπουδών που αναζητούν οι επιστήμονες σήμερα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει ήδη εκπαιδεύσει για την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων περισσότερους από 50.000 εργαζομένους και ανέργους όλα αυτά τα χρόνια, μέσω δράσεων επαγγελματικής συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης, ενώ στο πελατολόγιό του διαθέτει πολυεθνικές εταιρίες, επιχειρηματικούς ομίλους αλλά και κλάδους του Δημοσίου. Η εκπαιδευτική του ομάδα αποτελείται από 150 στελέχη με πολύχρονη εμπειρία και αποδεδειγμένη ικανότητα.

Ο οργανισμός MASTER διαθέτει την ιδιόκτητη πλατφόρμα www.iclass.gr, που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερες από ένα εκατομμύριο ώρες τηλεκπαίδευσης (e-learning). Πρόκειται για ένα σύστημα που αναδεικνύει την τηλεκατάρτιση και αναβαθμίζεται συνεχώς, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις παγκοσμίως στον τομέα αυτό. Το σύστημα αυτό υποστηρίζεται και λειτουργεί ανελλιπώς επί εικοσιτετραώρου βάσεως, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, σε πιστοποιημένο datacenter, με inhouse υποστήριξη και helpdesk.

Η επιλογή του προγράμματος και οι αιτήσεις

Η δράση #VOUCHER600 απευθύνεται σε 180.000 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες στην Ελλάδα, που πλήττονται από την πανδημία και οι οποίοι ανήκουν στους εξής έξι επιστημονικούς κλάδους:

• Οικονομολόγοι – Λογιστές
• Δικηγόροι, ανεξάρτητοι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή
• Ιατροί
• Μηχανικοί
• Εκπαιδευτικοί
• Ερευνητές

Κάθε ένας τους μπορεί να επιλέξει μεταξύ δέκα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, διάρκειας 100 ωρών, που θα διδαχθούν με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης. Τα δέκα προγράμματα, όπως ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Εργασίας, είναι:
1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου
5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
9. Μετρά πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από́ τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές.

Και τα δέκα προγράμματα διενεργούνται από την 3Μ PLAN του Ομίλου MASTER, ενώ δεν υπάρχουν γνωστικά ή ηλικιακά προαπαιτούμενα για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι, με την ολοκλήρωση του προγράμματος που έχουν επιλέξει, θα λάβουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό.Όσον αφορά στις αιτήσεις συμμετοχής, εφόσον ο ενδιαφερόμενος επιλέξει να εξουσιοδοτήσει τη 3Μ PLAN, μπορεί να στείλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ακόμα και μέσω φωτογραφιών από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ η ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης γίνεται απευθείας από τον πάροχο.

Με εκπαιδευτική δραστηριότητα δεκαετιών, ειδίκευση στην επιμόρφωση επαγγελματικών και στην τηλεκπαίδευση, ο οργανισμός 3Μ PLAN του Ομίλου MASTERεγγυάται την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε επαγγελματίες που αναζητούν να πετύχουν το επόμενο βήμα στον τομέα τους, να εξελιχθούν τεχνολογικά και να εφαρμόσουν ψηφιακές διευκολύνσεις τόσο ως προς το αντικείμενό τους όσο και ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Για την 3Μ PLΑΝ Α.Ε

Χριστίνα Σταθοπούλου

Ε .Ο. Αγρινίου Αντιρρίου 40 Τ.Κ. 30100, Αγρίνιο

http://www.3mplan.gr

info@3mplan.gr

τηλ: 26410-48775

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.