Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Πνίγεται και το Αγρίνιο στην αιθαλομίχλη απόψε, μάλλον αργεί η ανάπτυξη…

Πνίγεται και το Αγρίνιο στην αιθαλομίχλη απόψε, μάλλον αργεί η ανάπτυξη…

Και το Αγρίνιο έχει πολύ άσχημη ατμόσφαιρα απόψε, όπως συμβαίνει γενικότερα στην χώρα σε πολλές πόλεις, ειδικότερα στην Δυτική Ελλάδα.

Οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν εδώ και μέρες(υψηλή θερμοκρασία για την εποχή και έντονη υγρασία με άπνοια)έχουν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα απόψε να είναι έντονη η αιθαλομίχλη και η οσμή καμένου στην ατμόσφαιρα.

Κάτι ανάλογο έχει παρατηρηθεί και στα Γιάννενα εδώ και μέρες με τις μαρτυρίες να κάνουν λόγο για αφόρητη κατάσταση απόψε το βράδυ. Το αποτέλεσμα  είναι η Περιφέρεια Ηπείρου να εκδώσει ανακοίνωση  με συστάσεις προς τους πολίτες και να κάνει σχεδιασμό για τις επόμενες μέρες αφού οι μετρήσεις έδειξαν το όριο των 100 μg/m3, φθάνοντας τα 105 μg/m3, με αυξημένες τιμές συγκεντρώσεων κυρίως τις βραδινές ώρες.

Η κυβέρνηση ίσως δεν έλαβε και πολύ υπόψη της ότι λείπουν πολλά χρήματα για να βάλει κανείς πετρέλαιο για κεντρική θέρμανση. Ίσως επένδυσε πολλά στην γρήγορη προκαταβολή του συνόλου του επιδόματος θέρμανσης.

Κρίνοντας πάντως από την αποψινή ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο πρέπει να αργεί ακόμα η ανάπτυξη…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Avonimos

    Η αιθαλομιχλη, Είναι επειδή έχει δωθει το επίδομα της θέρμανσης στα νοικοκυριά και έχουν ανάψει όλοι τζάκι. Φόρο στις καμινάδες ποτέ θα βάλουν;

  2. Tzitzifiogos

    Den einai apo ta tzakia apo tous kapnistes einai pou vgikan exw gia tsigaro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.