Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: Αμοιβή σε όποιον βοηθήσει τον Κανέλλο να γυρίσει σπίτι του

kanellos-gatos

Ένας αρσενικός γάτος ονόματι Κανέλλος εξαφανίστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για φόλα ή ατύχημα. Μοναδικό στοιχείο είναι ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκαν οι ιδιοκτήτες του από κάποια κυρία, η οποία ισχυρίζεται ότι ο γάτος μεταφέρθηκε αλλού δια της βίας από άγνωστο/α, μέχρι στιγμής, άτομο/α, οπότε μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην πόλη. Επισημαίνεται ότι μέσα στους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς άλλα δύο γατάκια, στειρωμένα, τα οποία δεν έφευγαν ποτέ από τη γειτονιά.
Ο Κανέλλος είναι περίπου 1,5 έτους, αρσενικός, στειρωμένος, χρώματος μπεζ (ξανθό) με κανελί ρίγες. Η ουρά του είναι λίγο πιο κοντή από το κανονικό και η κοιλίτσα του λίγο φουσκωμένη κοντά στα πίσω πόδια, λόγω προβλημάτων υγείας. Η οικογένεια παρακαλεί θερμά, όποιον/α τον έχει δει ή γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει στο 6944772898 ή το 6978947457.
Δίδεται αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον εντοπίσει τον γάτο ή καταθέσει έγκυρα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις στην υπόθεση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.