Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Αγρίνιο: άναψε τα γιορτινά φώτα ο δήμος και ευχόμαστε να…είμαστε έξω να τα βλέπουμε! (φωτό)

Αγρίνιο: άναψε τα γιορτινά φώτα ο δήμος και ευχόμαστε να…είμαστε έξω να τα βλέπουμε! (φωτό)

To Aγρίνιο στολίστηκε και σήμερα φωταγωγήθηκε ενόψει των Χριστουγέννων. Ο εορταστικός διάκοσμος άναψε πριν λίγα λεπτά, απόγευμα Πέμπτης 25 Νοεμβρίου, και η πόλη πλέον φορά τα γιορτινά της.

Τα φώτα άναψαν (φέτος παραμονές… Black Friday) για δεύτερη χρόνια σε πανδημία, με τη διαφορά πως πέρυσι ήταν σκληρό lockdown.

Μερικοί έφταναν να λένε μάλιστα τότε ότι ήταν περιττός ο φωτισμός αφού υπήρχε και περιορισμός κυκλοφορίας μέχρι τις 9 το βράδυ!

Φέτος η αγορά είναι ανοιχτή και όλοι μπορούμε να χαρούμε τον στολισμό που κάθε χρόνο είναι και καλύτερος. Προγραμματίζονται μάλιστα και κάποιες εκδηλώσεις με συναυλία έκπληξη.

Εμπρός, λοιπόν, για πιο φωτεινό Αγρίνιο με την ευχή να κάνουμε κανονικά Χριστούγεννα, με τον κόσμο έξω και τα μαγαζιά ανοιχτά!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΣ προσπαθήσετε λίγο περισσότερο. Οι αρμόδιοι.

    Όποιος σκέφτηκε αυτό τον στολισμό…… Είχε μεγάλη έμπνευση……. Καθότι νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση φρόντισε να κάνει τον πιο κεντρικό δρόμο του Αγρινίου από πάνω μέχρι κάτω μπλε…….. Που κοιτάζοντας το στραβωνεσαι…. Όλοι παντού στολίζουν δέντρα….. Εμείς πρωτοτυπησαμε και σε αυτό…….στολισαμε κολώνες…… Με αμέτρητα μέτρα φωτοσωληνα που δεν δείχνει καν ωραίος στολισμός…. Πλατεία Δημάδη δεν έχει τίποτα…… Πλατεία συντριβάνι ωραία δέντρα και δεν έχει τίποτα… Χρειάζεται κίτρινο λαμπάκι παντου. Καλά σε χωριά θα το αφήσω ασχολίαστο πουθενά τίποτα. Εντάξει….. Αφού όμως στολιστηκε η Παπαστράτος όλη μπλε είμαστε εντάξει…. Καταρχήν τοποθέτησαν στα σφαγεία διαφορά παιχνίδια. Γύρω γύρω έχει πολλά δέντρα και δεν υπάρχει ούτε ένα λαμπάκι επάνω….. Φαίνεται τελείως αστολιστο. Δεν σου θυμίζει γιορτινό κλίμα αλλά ένα πρόχειρο παζάρι. Έχετε ακόμη χρόνο να διορθώσετε πολλά πράγματα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.