Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού στην οδό Δυρού

Σε πλήρη αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού  σε όλο το μήκος της οδού Δυρού στο Αγρίνιο προχώρησε το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Τα συνεργεία του Δήμου Αγρινίου τοποθέτησαν φωτιστικά  σώματα υψηλής τεχνολογίας και εγκατέστησαν ιστούς αναβαθμίζοντας τον ηλεκτροφωτισμό στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η παρέμβαση στην οδό Δυρού είναι τμήμα ενός μεγάλου έργου το οποίο περιλαμβάνει  αποκατάσταση και αναβάθμιση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Αγρινίου, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα.

«Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των συμπολιτών μας παρεμβαίνουμε με ένα  έργο που υπογραμμίζει την μεγάλη προσπάθεια μας για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροφωτισμού στο Αγρίνιο. Σταδιακά υλοποιούμε τη μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει γίνει στην πόλη για τον φωτισμό της. Έχουμε ήδη αντικαταστήσει το δίκτυο σε πολλούς δρόμους και συνεχίζουμε αποδίδοντας έργα που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών», υποστήριξε ο δήμαρχος Αγρινίου.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Να δούμε σε εκείνη την Βλαχερνών πότε θα βγάλετε απόφαση να βάλετε κανένα φως της προκοπής. Όσες λάμπες κατά καιρούς που αλλάζονται μετά ένα μήνα καίγονται. Από που τις παίρνεται δεν ξέρω. Αλλά στη Βλαχερνών θα έρθετε .Εμείς θεωρούμαστε πολίτες β΄κατηγορίας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.