Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Δήμαρχος Αγρινίου: προσοχή, απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά μου για να αποσπάσουν χρήματα

Δήμαρχος Αγρινίου: προσοχή, απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά μου για να αποσπάσουν χρήματα

Οι απόπειρες εξαπάτησης είναι σε έξαρση και στην περιοχή του Αγρινίου με τους επιτήδειους να …αναβαθμίζουν τη μεθοδολογία τους παριστάνωντας πλέον τον ίδιο τον δήμαρχο. Μέχρι τώρα συνήθως ενέπλεκαν ονόματα αντιδημάρχων προβαίνωντας σε διάφορες παραγγελίες.

Το όνομα του δημάρχου Αγρινίου λοιπόν χρησιμοποίησαν άγνωστοι προκειμένου να εξαπατήσουν πολίτες και να αποσπάσουν χρήματα κάτι που ανάγκασε τον Γ.Παπαναστασίου να προβεί σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διοικητή Ασφάλειας Αγρινίου προκειμένου να καταγγείλει περιστατικό τηλεφωνικής εξαπάτησης δημοτών από επιτήδειους οι οποίοι χρησιμοποίησαν το όνομα του Δημάρχου Αγρινίου προκειμένου να υπεξαιρέσουν χρήματα και αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών.

«Παρακαλούμε τους δημότες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και εάν λάβουν κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα να μη προχωρήσουν σε καμία διαδικασία καταβολής χρημάτων. Είναι απάτη» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Και η σχετική ανάρτηση του   κ. Παπαναστασίου:

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οι απατεώνες ξαναχτύπησαν. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν το όνομά μου για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.
Είναι ΑΠΑΤΗ!!!
Έχω ήδη ενημερώσει την Ασφάλεια Αγρινίου».

H ανάρτηση του δημάρχου Αγρινίου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.