Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Αλλάζει εικόνα η είσοδος του Αγρινίου

Αλλάζει εικόνα η είσοδος του Αγρινίου

Τα έργα που εκτελούνται στην είσοδο της πόλης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών που αφορούν στο πρώτο έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της Χώρας που είναι η «Λειτουργική αναβάθμιση του Επιχειρηματικού Κέντρου στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης του Αγρινίου», προϋπολογισμού 4.800.000 ευρώ.

Τα συνεργεία ολοκληρώνουν την ασφαλτόστρωση στην οδό Κλεισθένους, τον δρόμο που συνδέει το ΚΤΕΛ με την οδό Αρχιμήδηκαι συνεχίζουν με τους υπόλοιπους δρόμους που εντάσσονται στο έργο.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών ανέφερε τα εξής:

“Ολοκληρώνεται σταδιακά το πρώτο κομμάτι ενός έργου που αλλάζει την εικόνα της πόλης.Προχωράμε στην υλοποίηση του προγράμματός μας για τη συνολική ανάπλαση του αστικού ιστού της πόλης. Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων που όχι μόνο αναβαθμίζουν αλλά, κυρίως, αναδεικνύουν την εμπορική και επιχειρηματική ταυτότητα του Αγρινίου.Χτίζουμε την πόλη που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ

    Όλα καλά δήμαρχε όλα αυτά αλλά μήπως κάτι ξέχασες;Μία σύμβαση από της 25/11/18 που έχει υπογραφεί για μία ασφαλτόστρωση στην Βλαχερνών και Σισμάνη και που περιμένει στο συρτάρι γιατί δεν υλοποιείται; Κάνουμε επιλεκτικά έργα;

  2. ΓΑ

    Και μόλις τελειώσει η ασφαλτόστρωση , να σκάψουν το δρόμο για να περάσουν καλώδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.