Χειροπέδες σε 22χρονο για υπόθεση ναρκωτικών πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης.
Κατηγορείται για διακίνηση καθώς κατασχέθηκαν περίπου 120 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, σε χωριό της περιοχής, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν :
109 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 6,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας , μια λειτουργική ζυγαριά ακριβείας και πλήθος συσκευασιών για αποθήκευση ναρκωτικών.
Στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,8 γραμμάρια κάνναβης, που έκρυβε μέσα σε παπούτσι που φορούσε.