Με πρωτοβουλία της δασκάλας χορού Αναστασίας Ζήση διοργανώθηκε μία φιλανθρωπική εκδήλωση «Χορεύουμε για τη Φλόγα» το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο με τα έσοδα να διατίθενται στην «Φλόγα».
Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν τα παιδιά. Με απίστευτη ενέργεια, πάθος και ψυχή, δεν παρουσίασαν απλώς χορογραφίες — έστειλαν μήνυμα. Έδειξαν τι σημαίνει να χορεύεις για έναν σκοπό μεγαλύτερο από εσένα. Ο χαρακτήρας τους, η δύναμή τους και το χαμόγελό τους γέμισαν τη σκηνή φως.
Η Αναστασία Ζήση σε ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, παλμό και αληθινή αγάπη ξεδιπλώθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου, μέσα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Χορεύουμε για τη Φλόγα» , με έναν σκοπό βαθιά ανθρώπινο: να στηρίξουμε τα παιδιά που μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Στο επίκεντρο της βραδιάς βρέθηκε ο Σύλλογος «Φλόγα», ένας φάρος ελπίδας για παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο. Με ακούραστη δράση και ανιδιοτελή αγάπη, η «Φλόγα» στηρίζει καθημερινά τόσο τα παιδιά όσο και τις οικογένειές τους, προσφέροντας φροντίδα, αξιοπρέπεια και δύναμη.
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στη “Φλόγα”, (600€) μετατρέποντας κάθε χειροκρότημα, κάθε βήμα και κάθε χαμόγελο σε πράξη προσφοράς.
Σε αυτό το όμορφο ταξίδι δεν ήμουν μόνη.
Δίπλα μου στάθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες, ΚΔΑΠ και Σύλλογοι που μοιράζονται το ίδιο όραμα:
• Η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου
• Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου
• Το ΚΔΑΠ Μολυβένια Κιβωτός
• Οι Μικροί Αθλητές
• Ο Σύλλογος Γυναικών Παραβόλας
• Τμήμα oriental
Τους ευχαριστώ από καρδιάς — η στήριξή τους είναι σταθερή και πολύτιμη.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει:
• Στους γονείς, που με εμπιστεύονται καθημερινά τα παιδιά τους και στέκονται δίπλα μας με πίστη και αγάπη και ήταν «παρών» δίπλα μας
• Στους συλλόγους και τα Κδαπ που μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ενωση Γυναικων Παναιτωλιου
πολιτιστικόσ σύλλογοσ ζευγαρακιου
Σύλλογος Γυναικών Δ.Δ. Παραβολας Αγρινίου, ” Η Τριχωνιδα ”
Μολυβένια Κιβωτός Κ.Δ.Α.Π
Μικροί Αθλητές
Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου
· Την διαχειριστρια της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλιου κ. Sofia Kordolaimi και την υπεύθυνη τμήματος μοντέρνου χορού κ. Νικολοπουλου Αντιγονη
. Τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζευγαρακιου κ. Σωτήρη Τασοπούλο
. Την αντιπροεδρο του Συλλογου κ.Μαρια Σωτηροπουλου
. Την υπευθυνη του κδαπ Μολυβενια Κιβωτος κ. Ασημίνα Πολίτη
· Την προεδρο του Συλλογου Γυναικων Νεοχωριου κ.Xanthi Zapanti

Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ:
• Στη φωτογράφο μας, Ειρήνη Μπάρμπαγιαννη, και το dela luz που με γενναιοδωρία ανέλαβε δωρεάν τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, χαρίζοντάς μας αναμνήσεις ζωής.
• Τον Θανάση Σαραγκανίδα και το Fire Fantasy για τη χαρούμενη προσφορά των μπαλονιών.
• Τον DJ Γιώργο Ζαλοκώστα και το Corali Luxury Resort για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη.
Τα παιδιά ήταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της βραδιάς.
Με απίστευτη ενέργεια, πάθος και ψυχή, δεν παρουσίασαν απλώς χορογραφίες — έστειλαν μήνυμα. Έδειξαν τι σημαίνει να χορεύεις για έναν σκοπό μεγαλύτερο από εσένα. Ο χαρακτήρας τους, η δύναμή τους και το χαμόγελό τους γέμισαν τη σκηνή φως.
Τέλος, ένα βαθύ ευχαριστώ στους εκπροσώπους της «Φλόγας» για την παρουσία τους και για το ανεκτίμητο έργο που επιτελούν καθημερινά, δίνοντάς μας έμπνευση να συνεχίζουμε.
Η βραδιά αυτή δεν ήταν απλώς μια εκδήλωση.
Ήταν μια απόδειξη ότι όταν οι καρδιές ενώνονται, μπορούν να γίνουν φλόγα ελπίδας.
Γιατί ο χορός… μπορεί να αλλάξει ζωές.
Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθω βαθιά συγκίνηση και τεράστια περηφάνια για όλο αυτό που καταφέραμε μαζί. Είναι ένα συναίσθημα που δύσκολα περιγράφεται με λόγια — το να βλέπεις τόσους ανθρώπους ενωμένους για έναν τόσο σημαντικό σκοπό. Ένιωσα πραγματικά όμορφα που μέσα από αυτό που αγαπώ, τον χορό, μπόρεσα να προσφέρω και να συμβάλω έστω και λίγο σε κάτι τόσο σπουδαίο. Αυτές οι στιγμές είναι που δίνουν ουσιαστικό νόημα σε κάθε προσπάθεια.
Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας




















