Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Αγρίνιο: Δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα και μεγάλα προβλήματα στην περιοχή του Γηροκομείου

Αγρίνιο: Δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα και μεγάλα προβλήματα στην περιοχή του Γηροκομείου

Χωρίς ρεύμα παραμένει για δεύτερη μέρα τμήμα της πόλης του Αγρινίου, στην περιοχή του Γηροκομείου, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει έντονες και δικαιολογημένεςαντιδράσεις από μέρους κατοίκων αλλά και επαγγελματιών της περιοχής. Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει ακόμη και κάποια επίσημη ενημέρωση από μέρους ΔΕΔΔΗΕ.

Η διακοπή ρεύματος υφίσταται από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης. Κάτοικοι αναφέρουν ότι στις οδούς Ορέστη και Φιλελλήνων εκτελούνται εργασίες σήμερα, ωστόσο τα συνεργεία δεν είναι ιδιαίτερα… δεκτικά στο να απαντήσουν στις εύλογες απορίες των πολιτών για το τι έχει συμβεί ούτε φυσικά και για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η βλαβη δεν έχει αποκατασταθεί. Κάποια σπίτια της περιοχης παραμένουν χωρίς ρεύμα ύστερα από 20 ώρες ενώ κάποια άλλα ρευματοδοτουνται με χαμηλή τάση που δεν είναι αρκετή όμως να λειτουργήσουν τα air condition. Μιλώντας με τεχνικούς της ΔΕΗ μάθαμε ότι η βλαβη μπορεί να αποκατασταθεί ακόμα και αύριο“, αναφέρει κάτοικος.

Πολλά καταστήματα δίχως ρεύμα, όπως είναι λογικό, δεν άνοιξαν, ενώ εντονότατα είναι και τα προβλήματα στις κατοικίες, με πολίτες να παραπονιούνται τόσο για τα τρόφιμα που είχαν αποθηκευμένα στις οικιακές συσκευές.

Φυσικά, το πρόβλημα είναι ακόμη πιο έντονο στο Γηροκομείο της πόλης, στο οποίο η έλλειψη ηλεκτροδότησης, τη στιγμή μάλιστα που οι θερμοκρασίες έχουν «χτυπήσει κόκκινο», προκαλεί μεγάλες δυσκολίες για τους περίπου 80 τρόφιμους.

Στην περιοχή, λίγη ώρα πριν βρέθηκαν οι τοπικοί διευθυντές του ΔΕΔΔΗΕ για να συντονίσουν τα συνεργεία, μολαταύτα παραμένει ακόμη άγνωστο το πότε θα επιστρέψει το ρεύμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανωνιμος

    Η Μετασχηματιστες έχουν χρόνια να καθαριστούν, να συντηρηθούν, τα δε υπόγεια δίκτυα της πόλης κοντεύουν να ξηλωθουν από τα αναρχα, ακλαδευτα δέντρα που οι ρίζες τους ξυλωνουν ότι βγουν. Οι κλώνοι που δεν εχουν κλαδευτήρι ποτέ, χτυπάνε πάνω στα πιατέλα των μετασχηματιστων με αποτέλεσμα να κόβεται το ρεύμα, να έρχετε κάποια στηγμη και να καίγεται, ΨΥΓΕΊΟ, TV, A/C, PC κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.