Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: Διήμερο «συζητήσεων …βίας στην πόλη»

Mια σημαντική διημερίδα ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στο Αγρίνιο και θα συνεχιστεί και αύριο, Κυριακή.
«Συζητήσεις …βίας στην πόλη»  το θέμα της , φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Πάνου Σούλου 11, και οργανώνεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου και το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας»-ΟΚΑΝΑ. Συνδιοργανωτές η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλικών και Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου.

Υπηρεσιακοί λόγοι δεν επέτρεψαν στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου να δώσει το “παρών” σε μία ακόμη εκδήλωση στο Αγρίνιο το οποίο επισκέπτεται τακτικά ενώ αναγνώστηκε η ομιλία της.

Εισηγήσεις στην ημερίδα που είναι σε εξέλιξη θα κάνουν σήμερα ο πρόεδρος Εφετεών Εφετείου Αθηνών Φίλιππος Μανώλαρος, η Dr Αθανασία Δημητρίου, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Λεωνίδας Κοτσαλής, ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου Γεώργιος Πέτρος. Συντονιστής είναι ο Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγέλης.

Αύριο θα μιλήσουν η προϊσταμένη Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων Ευτυχία Μανιάκη, ο Αστυνόμος Β΄Νικόλαος Κώστας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Χριστόφορος Χρόνης και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Καζαντζής.

Οι ομιλητές θα αναπτύξουν απόψεις για διάφορες εκφάνσεις της βίας και θα ακολουθήσει διάλογος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Dim

    Συζήτηση για τη βία μέσα κι απ’ όξω η κλούβα (με όλα τα παρελκόμενα)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.