Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Αγρίνιο-δικηγόρος μητροκτόνου: «δεν έλαβε την αγωγή του το χρονικό διάστημα της αποφυλάκισης και υποτροπίασε»

Αγρίνιο-δικηγόρος μητροκτόνου: «δεν έλαβε την αγωγή του το χρονικό διάστημα της αποφυλάκισης και υποτροπίασε»

Οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή Πρωτοδικών Αγρινίου ο 35χρονος μητροκτόνος που σόκαρε με το έγκλημα του χθες, Τρίτη 30 Νοεμβρίου, το πανελλήνιο.
Απολογείται ωστόσο αύριο, Πέμπτη, πρωινές ώρες καθώς του δόθηκε προθεσμία και θα περάσει εκ νέου το κατώφλι του Ανακριτή.

Για την υπόθεση μίλησε στο agrinionews.gr o δικηγόρος του, κ. Ιωάννης Ψάρρης, που σημειώνει πως ο 35χρνος εξέτισε όλη την ποινή που του είχε επιβληθεί αλλά «δεν έλαβε καθόλου την αγωγή που έπρεπε το χρονικό διάστημα της αποφυλάκισης με αποτέλεσμα να υποτροπιάσει σε σημείο που να μην μπορεί να αντιληφθεί καθόλου το τι έπραξε».

«Η λύτρωση αυτού του ανθρώπου είναι να παρακολουθείται και να μην υποτροπιάζει η ασθένεια από την οποία πάσχει», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο κ. Ψάρρης:

«Ο δράστης είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και λάμβανε μία συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή. Εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί, δεν αποφυλακίστηκε νωρίτερα λόγω κάποιων όρων αλλά ολοκλήρωσε την ποινή του. Απ’ ότι προέκυψε δεν έλαβε καθόλου την αγωγή που έπρεπε το χρονικό διάστημα της αποφυλάκισης με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε ένα τραγικό συμβάν. Δεν ακολούθησε την συγκεκριμένη αγωγή με αποτέλεσμα να υποτροπιάσει σε σημείο που να μην μπορεί να αντιληφθεί καθόλου το τι έπραξε.

Και για αυτόν και για τη Δικαιοσύνη καλό είναι να μπορεί να παρακολουθείται και να λαμβάνει την κατάλληλη αγωγή για όσο αυτό είναι αναγκαίο χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Η λύτρωση αυτού του ανθρώπου είναι να παρακολουθείται και να μην υποτροπιάζει η ασθένεια από την οποία πάσχει».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. undertaker

    Και τι με αυτό……μέσα για λοβοτομή τοτε μπας και σωθεί κανέναν άλλος άνθρωπος!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.