Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Αγρίνιο: Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν οι φοιτητές πόσο θα περιμένουν στο δημοτικό συμβούλιο;

Αν και κάποιοι προσπάθησαν να εξηγήσουν στους φοιτητές του ΔΠΠΝΤ, οι οποίοι βρέθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Αγρινίου, πως η συζήτηση για τον απολογισμό-ισολογισμό θα πάρει πολλή ώρα, εκείνοι επέμειναν να παραμείνουν στην θέση τους. Κάποιοι εξ αυτών ταλαιπωρήθηκαν αρκετά καθώς ήταν επιφορτισμένοι με το να κρατούν το πανό. Πρέπει να πιάστηκαν τα χέρια τους…

Πολίτης, μάλιστα, πέρασε ανάμεσά τους και τους είπε πως το έχουν δει όλοι το πανό και μπορούν να το ανεβάσουν ξανά όταν θα ξεκινήσει να συζητιέται το θέμα τους. Όμως, η πρότασή του απορρίφθηκε καθώς η συγκέντρωση με το πανό ήταν και μια παράσταση διαμαρτυρίας στον χώρο.

Το ότι επρόκειτο να ταλαιπωρηθούν το ήξερε και ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, άλλωστε τους έκανε και μια ερώτηση που φάνηκε κάπως… άβολη και ήταν η εξής: «Μήπως θέλετε να έρθετε ξανά σε καμιά ώρα παιδιά γιατί θα αργήσουμε;»!

Ο εκπρόσωπός τους δεν το συζήτησε καν, όταν όμως πήρε τον λόγο για να εκθέσει τα προβλήματα του τμήματος- προφανώς απηυδισμένος από την γνωστή μακρόσυρτη διαδικασία των Αγρινιώτικων δημοτικών συμβουλίων- δεν παρέλειψε να πει πως ήταν «απαράδεκτο» αυτό που έγινε.

«Ανεπίτρεπτο να περιμένουνε τόση ώρα αλλά το παραβλέπουμε και πάμε παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά. Αμ, δεν ήξερε, δεν ρώταγε, δεν άκουγε και κανέναν που προσπάθησε να βοηθήσει;

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.