Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν στον λαϊκό αγώνα «Άγιος Αρτέμιος» (φωτο)

Αγρίνιο: Δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν στον λαϊκό αγώνα «Άγιος Αρτέμιος» (φωτο)


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο 9ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου «Άγιος Αρτέμιος», που διοργανώνεται στο Αγρίνιο, με σκοπό πλαίσιο την ανάπτυξη του φιλαθλητικού πνεύματος και την ενίσχυση των κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των αστυνομικών και της κοινωνίας.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον δήμο Αγρινίου. Παρά τον όχι ιδανικό καιρό, οι συμμετοχές ήταν και φέτος πολλές, τόσο στον αγώνα των 5 χλμ, όσο και στον αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά σχολικής ηλικίας.
Συγκεκριμένα: Για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5km η διαδρομή ξεκίνησε απ’ την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου και κινήθηκε δεξιά προς την υπόγεια γέφυρα της Ε.Ο Αγρινίου Μεσολογγίου.

Στην συνέχεια μέσω της οδού Δημάδη έφτασε στην οδό Χαριλάου Τρικούπη όπου οι δρομείς έστριψαν αριστερά και ανέβηκαν μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας.

Συνέχισαν στην οδό Παπαστράτου μέχρι το τέρμα της και έστριψαν αριστερά στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Στην διασταύρωσή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έστριψαν ξανά αριστερά και συνέχισαν μέχρι την πλατεία Χατζοπούλου. Συνέχισαν έπειτα στην οδό Δαγκλή και στην συνέχεια στην οδό Μεσολογγίου. Στην διασταύρωση με την οδό Δημάδη έστριψαν δεξιά και ακολούθησαν την πορεία κάτω απ’ την υπόγεια γέφυρα της Εθνικής οδού μέχρι το Αστυνομικό Μέγαρο.
Παράλληλα με τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου των 5km, διεξήχθη και ο αγώνας 1.000m .

Με τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι βραβεύσεις στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.