Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Αγρίνιο: δυο ακόμη αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν δυο ακόμη αστυνομικοί που υπηρετούν σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας που εδρεύει στο Αγρίνιο.

Οι συγκεκριμένοι ένστολοι είχαν παρουσιάσει ύποπτα συμπτώματα προ ημερών-όταν και είχαν προκύψει τα δυο πρώτα σε συναδέλφους τους- και τέθηκαν σε καραντίνα στην οικία τους. Χθες υπήρξε και η επιβεβαίωση πως νοσούν. O ένας μάλιστα αναμένεται να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Το γεγονός πως απουσίαζαν εκτιμάται πως συνέβαλλε στο να μην υπάρξει διασπορά ενώ την περασμένη Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προέβη σε δεκάδες τεστ στο αστυνομικό μέγαρο τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Στο κτίριο άλλωστε έγιναν απολυμάνσεις και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ενώ και άλλοι αστυνομικοί έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα.

Συνολικά λοιπόν τέσσερις αστυνομικοί του Αγρινίου νόσησαν επιβεβαιωμένα από κορονοϊό, γεγονός που δείχνει πως η κατάσταση είναι ανησυχητική.

Χθες εξάλλου στην πόλη έγιναν γνωστά τα κρούσματα σε εργαζομένους κοινωνικής δομής και του ΚΕΠ αλλά και σε γυναίκα υγειονομικό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.