Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο 1ο Λύκειο – Ανησυχία για πιθανή διασπορά

Αγρίνιο: Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο 1ο Λύκειο – Ανησυχία για πιθανή διασπορά

Δύο κρούσματα κορωνοϊού έχουν επιβεβαιωθεί σε μαθητές τμημάτων του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου, γεγονός για το οποίο και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων.

Λόγω των διαχωρισμών των τμημάτων ανάλογα με τις κατευθύνσεις που έχουν επιλεγεί από τους μαθητές, εκφράζονται φόβοι διασποράς ενώ- σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- υπάρχει μία ακόμη περίπτωση εμπύρετου μαθητή που προκαλεί ανησυχία.

Άμεσα από το Δήμο Αγρινίου θα προχωρήσει απολύμανση στους χώρους του σχολείου. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν πρόκειται να κλείσει το σχολείο, παρά μόνο τα δύο τμήματα στα οποία καταγράφονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Σε κάθε περίπτωση, με απόφαση της διεύθυνσης οι μαθητές τους αποχώρησαν ήδη από το σχολείο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Ρε κλείστε τα Σχολεία πριν είναι ΑΡΓΆ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ κυρίες αφήστε τα πειράματα με την ΥΓΕΙΑ του κόσμου που υποφέρει!!!! Μην κάνετε αλλά πειράματα!!! Ακούστε τους ειδικούς που λένε ότι οι ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ είναι ταχύτατες κατά 50%!!!!Εξ αποστάσεως εκπεδευση Τώρα. Μέτρα, μάσκες, αποστάσεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν σε αίθουσες 15 τετραγωνικών!!!! Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.