Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Aγρίνιο: Δυο πινακίδες αχρηστεύουν πεζοδρόμιο στον Άγιο Δημήτριο

Aγρίνιο: Δυο πινακίδες αχρηστεύουν πεζοδρόμιο στον Άγιο Δημήτριο

Όπως δείχνουν με σαφήνεια οι παρακάτω φωτογραφίες κοντά στον Άγιο Δημήτριο ,στο πεζοδρόμιο της Εθνικής Οδού, υπάρχουν δύο ”θηριώδεις” πινακίδες, πού αχρηστεύουν, σχεδόν, το πεζοδρόμιο.

Είναι παρατήρηση και προτροπή για δράση από τις αρχές από τον Δ.Δ., ενεργό πολίτη που συχνά παρουσιάζει τέτοιες περιπτώσεις που εμποδίζουν την κινητικότητα στο Αγρίνιο και ζητά λύσεις.

«Οι πεζοί, με λίγη προσπάθεια και με κίνδυνο να πέσουν στο δρόμο (Εθνική Οδό!) ή να συρθούν στην παρακείμενη βλάστηση, κάπως θα περάσουν. Πώς, όμως, θα περάσουν οι αδελφοί μας ανάπηροι με το καροτσάκι τους ή οι καλές μας μητέρες, με τα παιδάκια τους στο καροτσάκι; Παρακαλώ τούς αρμοδίους να λύσουν το πρόβλημα, το οποίο νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο», επισημαίνει ο αναγνώστης του agrinionews.gr, ο οποίος πιστεύει στην απαράβατη αρχή «ελεύθεροι δρόμοι για τα αυτοκίνητα και ελεύθερα πεζοδρόμια για τούς πεζούς».

Να σημειωθεί ότι ο επισκέπτης του agrinionews.gr έχει στο παρελθόν στείλει υλικό από περιπτώσεις όπως της ”θηριώδους” πινακίδας στο πεζοδρόμιο της Εθνικής Οδού, μεταξύ ΚΤΕΛ και κυκλικού κόμβου προς Αγρίνιο παλιότερα ή του περιπτέρου στο παλιό Νοσοκομείο Αγρινίου που «έκοβε» το πεζοδρόμιο για τους πεζούς, περιπτώσεις που διορθώθηκαν. Μάλιστα επαινεί και συγχαίρει όσους ασχολούνται και βοηθούν, όπως λέει, «να μπορούμε να βαδίζουμε ελεύθερα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.