Χωρίς να προξενηθούν εκτεταμένες ζημιές πέρασε από το Αγρίνιο η πρωινή μπόρα, παρότι ήταν ισχυρή σε ένταση και αρκετής χρονικής διάρκειας.
Τα όποια προβλήματα κατεγράφησαν είχαν να κάνουν κυρίως με μικρά δέντρα που έπεσαν ελέω καιρικών φαινομένων, όπως επίσης και κλαδιά που έσπασαν.
Στον πεζόδρομο της οδού Μανδηλαρά ένα δέντρο έγειρε επικίνδυνα, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο τις πρωινές ώρες. Ακολούθως συνεργείο του Δήμου Αγρινίου ανέλαβε την κοπή και απομάκρυνσή του, καθότι ελλόχευε κίνδυνος για περιοίκους και περαστικούς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
3 Σχόλια
Και στην οδό Καλλεργη 11 έγειρε πλατάνι Σάπιο
Τόσες και τόσες φορές έγιναν αναφορές στο ΔΗΜΟ για το συγκεκριμένο πεύκο…..!Αδιαφορία πλήρης.. Πάλι καλά που λόγω της κακοκαιρίας έγειρε και ασχολήθηκε η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ…! Άλλη μια φορά συγχαρητήρια στο Δήμο!
Και στα Δυο Ρέμματα δίπλα από τον παιδικό σταθμό στην καινούργια μικρή πλατεία με την βρύση,έσπασε μεγάλο κλαρί από ένα πλατάνι και κόβει τον μισό δρόμο.