Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Εγκαίνια σε νέο Βρεφικό Τμήμα στον Δήμο Αγρινίου

Εγκαίνια σε νέο Βρεφικό Τμήμα στον Δήμο Αγρινίου

Ένα ακόμη Βρεφικό Τμήμα, το 7ο στον Δήμο Αγρινίου, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Το νέο τμήμα, το οποίο θα στεγάζεται στον 5ο Παιδικό Σταθμό,  θα φιλοξενεί 13 βρέφη από τα 90 που φιλοξενούνται συνολικά στα 7 τμήματα.

Στην αναγκαιότητα  λειτουργίας τους αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα αίτημα της κοινωνίας. Όχι μόνο αποδώσαμε βρεφικά τμήματα στην πόλη αλλά τα αυξήσαμε κατανοώντας τις ανάγκες των νέων οικογενειών. Ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια ένα δύσκολο εγχείρημα,  το οποίο με την αφοσίωση των εργαζομένων,  έγινε πραγματικότητα. Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο Γιάννη Βασιλείου  και τους εργαζόμενους στην ΚΟΙΠΑ για την ουσιαστική προσφορά τους».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μαρια

    Πραγματικά εύχομαι καλή αρχή μέσα από την καρδιά μου αλλά θα ήθελα να μου λύσετε μία απορία: τα ωράρια των δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών σε ποιους ακριβώς απευθύνονται διότι δεν γνωρίζω κάποιον που να εργάζεται 8:30 -13:00 για να μπορεί να πάει αλλά και να παραλάβει εγκαίρως το παιδί του, εκτός και αν το κράτος θεωρεί δεδομένο πως υπάρχουν διαθέσιμοι αππούδες ή λεφτά για νταντάδες, Ας είναι καλά οι ιδιωτικοί και εμείς που τρέχουμε σαν παλαβοί για να πληρώνουμε…

  2. Βασω

    Είμαι εργαζόμενη σε βρεφικό τμήμα των παιδικών σταθμων του δήμου Αγρινίου το ωράριο είναι 7 έως 3….οπότε δεν ισχύει το παραπάνω σχόλιο. ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.