Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Είχαν και drone οι οπαδοί του Ολυμπιακού που έκλεισαν την εθνική οδό στην υποδοχή (βίντεο)

Αγρίνιο: Είχαν και drone οι οπαδοί του Ολυμπιακού που έκλεισαν την εθνική οδό στην υποδοχή (βίντεο)

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για τα πρόστιμα που έπεσαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού που υποδέχτηκαν την ομάδα τους χθες στον κόμβο Παναιτωλίου στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο.

Ως γνωστόν οι ερυθρόλευκοι έφθασαν χθες στην πόλη και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο.

Αυτό που έκανε ωστόσο εντύπωση ήταν το γεγονός πως έτυχαν υποδοχής από (λίγους) οπαδούς τους που «έσπασαν» την καραντίνα και τους ανέμεναν στην εθνική οδό λίγο πριν την πόλη του Αγρινίου, στο ύψος της Ερμίτσας.

Οι οπαδοί απέκλεισαν και την εθνική οδό διακόπτοντας την κυκλοφορία για ελάχιστα λεπτά ζητωκραυγάζοντας και ανάβοντας καπνογόνα.

Για τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού το σκηνικό αποτέλεσε έκπληξη και μάλιστα παίκτες όπως ο Βαλμπουενά ανήρτησαν βίντεο στα social media.

Για την αστυνομία ωστόσο η κίνηση τους αποτέλεσε παράβαση των μέτρων και , σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, επιβλήθηκαν έξι πρόστιμα (300 ευρώ) σε οπαδούς για άσκοπη μετακίνηση.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί είχαν για τα καλά «σκηνοθετήσει» την υποδοχή έχοντας σε λειτουργία και drone στην εθνική οδό. Το club Παναιτωλίου των ερυθρολεύκων ανήρτησε μάλιστα το σχετικό βίντεο…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.