Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019

Πανελλαδικές στο Αγρίνιο: μαθήτρια έκρυψε το κινητό στο καζανάκι της τουαλέτας

Ακόμα και οι πιο μικρές παρασπονδίες καμιά φορά χρειάζονται στοιχειώδη τύχη για να έχουν αποτέλεσμα. Τύχη όμως φαίνεται ότι δεν διέθετε μια μαθήτρια που εξεταζόταν προχθές, Τρίτη, στο Αγρίνιο στο μάθημα της Βιολογίας των πανελλαδικών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, η κοπέλα που έδινε εξετάσεις σε σχολικό συγκρότημα του Αγρινίου, παρότι προερχόμενη από άλλη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, έκρυψε το κινητό της τηλέφωνο-με αδιάβροχη θήκη- στο καζανάκι της τουαλέτας  του σχολείου.
Δεν μπορεί κανείς να ξέρει πόσες φορές κι αν έκανε χρήση της παρασπονδίας της αλλά η ατυχία που ακολούθησε ήταν μνημειώδης! Το συγκεκριμένο καζανάκι φαίνεται να έσταζε και βρέθηκε κάποιος να ζητήσει να σταματήσει η διαρροή!
Όταν κάποιοι άνοιξαν το καζανάκι για σταματήσουν το νερό που έτρεχε έπεσαν πάνω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο . Στην αστυνομία παραδόθηκε η συσκευή ωστόσο γρήγορα έγινε γνωστή η   κάτοχος του.
Όπως έγινε γνωστό η κοπέλα παραδέχτηκε ότι είχε τοποθετήσει το κινητό της στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να μηδενιστεί.
Σίγουρα η πράξη της νεαρής δεν είναι και για έπαινο αλλά δεν είναι και για… σκότωμα. Ο μηδενισμός του γραπτού της αρκεί. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως δεν «το ‘χει» με τέτοιες ενέργειες, δεν της πάει το σκονάκι με τίποτε…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Σπάσιμο νερών

    Που να σπάσουν όταν έρθει η ώρα της και τα νερά της…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.