Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων συγχαίρει τους πρωτεργάτες της σύλληψης του διαρρήκτη των φαρμακείων

Αγρίνιο: η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων συγχαίρει τους πρωτεργάτες της σύλληψης του διαρρήκτη των φαρμακείων

Iκανοποίηση επικρατεί στις τοπικές αστυνομικές αρχές για την άμεση εξιχνίαση των διαρρήξεων σε κεντρικά φαρμακεία του Αγρινίου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας μάλιστα εκφράζει εκ νέου (ένα μήνα μετά την επιτυχία με τη σύλληψη πέντε ατόμων για σωρεία κλοπών σε μονοκατοικίες) τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Η ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει εκ νέου (ένας μήνας μετά την μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη πέντε ημεδαπών για σωρεία κλοπών σε μονοκατοικίες) τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου καθώς πέτυχαν την σύλληψη και την προσαγωγή του στην δικαιοσύνη ενός (1) ημεδαπού (ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς αγώνων Dragster), ο οποίος ήταν δράστης κλοπών και διαρρήξεων, κυρίως χρηματοκιβωτίων σε φαρμακεία, σε διάφορες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τα πέντε φαρμακεία στην πόλη του Αγρινίου.
Συγκεκριμένα, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υ.Α. Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες και με ιδιαίτερο ζήλο, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και πολύ πέραν του ωραρίου εργασίας τους, εξακριβώθηκε η ταυτότητα του δράστη, ο οποίος ξεκινούσε από την Αθήνα και ενεργούσε κλοπές και διαρρήξεις στις πόλεις του Αγρινίου, της Πάργας, της Βόνιτσας και της Λευκάδας με λεία που αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στα όρια του αυτοφώρου στην Αθήνα αφού εντοπίστηκε έξω από φαρμακείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες της Ένωσής μας έχουν εξιχνιαστεί δεκαοχτώ διαρρήξεις φαρμακείων στην Δυτική Ελλάδα και η έρευνα συνεχίζεται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.