Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: «Έπεσε» άσφαλτος στα έργα στην Αγία Βαρβάρα

Αγρίνιο: «Έπεσε» άσφαλτος στα έργα στην Αγία Βαρβάρα

Σε  εξέλιξη είναι η ασφαλτόστρωση και οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Αγ. Βαρβάρας  που  εντάσσονται  στο έργο «Διαμόρφωση  Κοινόχρηστων Χώρων  Σχεδίου Πόλης»   2.800.000,00 Ευρώ  από το Ε.Π.  “Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020 για την υλοποίηση της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

Οι παρεμβάσεις προβλέπουν  ανακατασκευή της οδού Αγίας Βαρβάρας, των πεζοδρομίων σε όλο το μήκος της οδού αλλά και  των οδών περιμετρικά της πλατείας καθώς και ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας.

Την πορεία των εργασιών παρακολούθησε ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:

«Σταδιακά ολοκληρώνουμε  ένα σημαντικό έργο για την Αγία Βαρβάρα. Τολμήσαμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια παρέμβαση που αλλάζει τη φυσιογνωμία της περιοχής. Διασφαλίζουμε την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων και ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε  αισθητικά με την ανάπλαση της πλατείας, την κατασκευή  συντριβανιών και  την προσθήκη πράσινου την περιοχή».

Στα πεζοδρόμια  τοποθετήθηκε  πλήρες δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με φώτα led σύγχρονης τεχνολογίας  μειωμένης κατανάλωσης ρεύματος, ειδικές  ράμπες τόσο για AMEA όσο και για παιδικά καροτσάκια και άλλα τροχοφόρα αμαξίδια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Veggos

    Ποσο γελάω με τις δήθεν αυθόρμητες φωτογραφίες των πολιτικών όταν γίνονται έργα..

  2. ΓΕΩΡΓΙΑ

    Δυστυχώς στα πεζοδρόμια δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εσοχές με αποτέλεσμα οι κάδοι απορριμμάτων να βρίσκονται μέσα στο οδόστρωμα. Υπαρχει κίνδυνος ατυχήματος καθώς δεν μπορούν να περάσουν δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα αφού η οδος είναι διπλής κατεύθυνσης. Κρίμα για ένα τόσο ωραίο έργο να υπάρχει τέτοια αστοχία. Ελπίζω έστω και τώρα να διορθωθεί αυτή η σοβαρη παραβλεψη.

  3. Anonimos

    Όταν τα έργα γίνονται στο γόνατο υπάρχουν αστοχίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.