Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Αγρίνιο: Στο επίκεντρο οι ετοιμασίες για την αντιπυρική περίοδο στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου

Αγρίνιο: Στο επίκεντρο οι ετοιμασίες για την αντιπυρική περίοδο στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου

Με θέμα τη  λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2022 πραγματοποιήθηκε η 3η Ειδική συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επισημάνθηκε η ανάγκη συνέχισης της καταγραφής των ελλείψεων και η  διαρκής ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών.

Στους πρόεδρους  Κοινοτήτων που συμμετείχαν στη σύσκεψη τονίστηκε η σημασία  δημιουργίας ομάδων πολιτών  που θα ενημερώσουν έγκαιρα τις επιχειρησιακές δυνάμεις.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος  o Δήμος Αγρινίου  προετοιμάζεται για  όλα όσα  προβλέπονται στο Γενικό Σχέδιο  Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία “ΙΟΛΑΟΣ”:

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία. Με συντονισμό και υπευθυνότητα θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε  ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος από τις πυρκαγιές. Βασική μας προτεραιότητα είναι η πρόληψη και γι’ αυτό ξεκινήσαμε  νωρίς ώστε να σχεδιάσουμε όλες τις  απαραίτητες ενέργειες».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κχ

    Καλα είναι ολα τα θέματα που συζητάνε στο δημοτικό συμβούλιο αλλά υπάρχει ενα θεμα δήμαρχε που καίει τοσο κοσμο….πως θα παμε στο γιατρο δήμαρχε?πως θα παμε στο Φυσικοθεραπευτη?εχεις κλεισει ολο τα αγρινιο με πεζοδρομους και δεν φτανουν στα ιατρεια τα αυτοκίνητα….τι σχέδια ειναι αυτα,που ο πολιτης θα ταλαιπωρηθεί οσο δεν παει…για να φτασει μεχρι τα ιατρεία και μετα για να φυγει απο αυτα…αλλη ταλαιπωρία…αίσχος. πανε που πανε καταδιαολου τα μαγαζια αφου δεν εχει κανενας χρήματα πια για να ψωνίσει κατι παραπανω απο τα απαραιτητα ,αφου πληρωσει τους λογαριασμούς..του .τωρα δεν μπορουμε πια,ουτε στο γιατρό να παμε…έλεος. και για να είμαστε δίκαιοι, δεν φταίει ο δημαρχος,φταίει ολο το δημοτικό συμβούλιο…που ζουν ολοι τους?κανενας τους δεν ζει στο Αγρίνιο?κανενας δεν βλέπει τα προβλήματα της καθημερινότητας ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.