Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: επιστροφή στην…κανονικότητα στην τοπική αστυνομία-αρνητικά και τα μοριακά τεστ

Αγρίνιο: επιστροφή στην…κανονικότητα στην τοπική αστυνομία-αρνητικά και τα μοριακά τεστ

 

Έληξε οριστικά ο συναγερμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας που ήχησε δυνατά την περασμένη Τρίτη όταν έγινε γνωστό πως ήταν θετικά 34 δείγματα του προσωπικού της  από τα προληπτικά τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Της αρχικής ψυχρολουσίας ακολούθησε επανέλεγχος και αρχικά τα rapid τεστ την Τετάρτη υπήρξαν αρνητικά ενώ ακολουθήσαν και μοριακά το αποτέλεσμα των οποίων (από εργαστήριο που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΕΟΔΥ) έγινε γνωστό σήμερα και ήταν επίσης ήταν αρνητικό για όλους.

Ανακουφίστηκαν οριστικά 150 οικογένειες που είχαν ανησυχήσει καθώς σε καραντίνα τέθηκαν δεκάδες αστυνομικοί, οι 34 και 80 περίπου ακόμη συναδελφοί τους καθώς και άλλες οικογένειες με τις οποίες υπήρξαν επαφές.

Ανακουφίστηκαν βεβαίως και οι τοπικές αστυνομικές αρχές καθώς πέραν του κρίσιμου ζητήματος της δημόσιας υγείας επανέρχεται κανονικότητα στη λειτουργία της Διεύθυνσης με το σύνολο της δύναμης της να επιστρέφει στις υπηρεσίες.

Για την εξέλιξη αυτή υπήρξε και ανακοίνωση της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  που εκφράζει τη λύπη της για «την διαπόμπευση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ακαρνανίας και για ορισμένους που έσπευσαν να διατυμπανίσουν ότι το 1/5 από το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας είναι θετικό στον covid – 19″.

Σημείωσε εξάλλλου πως “δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κάποιος, απλώς λυπούμαστε», ανέφερε χωρίς να διευκρινίσει που κατευθύνονται τα βέλη. Εκφράζει ευχαριστίες επίσης στον ΕΟΔΥ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ μας γνώρισε ότι τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου και των 34 συναδέλφων μας, είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την διαπόμπευση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ακαρνανίας και για ορισμένους που έσπευσαν να διατυμπανίσουν ότι το 1/5 από το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας είναι θετικό στον covid – 19. Δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κάποιος, απλώς λυπούμαστε.

Η Ένωσή μας, συνεχίζει τον αγώνα για τον οποίο έχει ταχθεί, την υπεράσπιση των συναδέλφων μας, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά ότι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσής μας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για την αποφυγή της διασποράς τόσο ανάμεσα μας όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία, συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ε.Ο.Δ.Υ., για την άμεση ανταπόκρισή του, κάθε φορά που έχει κληθεί από την Ένωσή μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.