Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Aγρίνιο:Έσερνε με το αγροτικό τον σκύλο στην άσφαλτο

Aγρίνιο:Έσερνε με το αγροτικό τον σκύλο στην άσφαλτο

Σήμερα στις 13:30 στην Εθνική οδό Αγρινίου – Μεσολογγίου ο οδηγός ενός αυτοκινήτου είδε ότι το προπορευόμενο όχημα, που βλέπετε στην φωτογραφία, είχε ένα σκυλί δεμένο μ’ ένα σχοινί από τα δύο πίσω πόδια του και το έσερνε για μια απόσταση πάνω από ένα χιλιόμετρο, από το ύψος της Express Service μέχρι πριν το Corali με κατεύθυνση προς τη Συκία.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα – που κατάφερε να τραβήξει και τη φωτογραφία – παρόλο που του έκανε νόημα με τα φώτα και την κόρνα ο οδηγός δεν σταμάτησε και συνέχισε χωρίς να του δώσει σημασία, αλλάζοντας πορεία.

Γι’ αυτό το έγκλημα ενημερώθηκε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. Μέχρι την ώρα που γράφαμε το ρεπορτάζ δεν είχε γίνει γνωστό αν το ζώο ήταν ζωντανό ή νεκρό ή αν κατάφερε κάποιος να σταματήσει αυτόν που έσερνε λες και ήταν αντικείμενο τον δύστυχο σκύλο.

Τόσο η φωτογραφία, που αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη του εγκλήματος, όσο και ο αριθμός κυκλοφορίας θα οδηγήσουν στον δράστη που πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.