Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: εθελοντές καθάρισαν επτά χιλιόμετρα εθνικού δρόμου

Αγρίνιο: εθελοντές καθάρισαν επτά χιλιόμετρα εθνικού δρόμου

Με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών  πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της εθνικής οδού Αγρινίου – Θέρμου από το 1oχλμ έως το 7° χιλιόμετρο, στη Διασταύρωση Καινουργίου- Αβόρανης.

H εθελοντική πρωτοβουλία της Ακτίνας Εθελοντισμού και των εργαζόμενων  στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης με στόχο το «Αγρίνιο χωρίς πλαστικά απορρίμματα».

Στη δράση συμμετείχαν  ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αβορανιωτών και Λειβαδακιατών Αβόρανης Αγρίνιου», οι ποδοσφαιρικές ομάδες «ΔΟΞΑ» Καινούριου και ΑΕΚ Καινούριου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΘΕΣΤΙΕΙΣ»  καθώς και Εθελοντικές ομάδες της περιοχής στέλνοντας δυνατό  μήνυμα για τον περιορισμό της ρίψης απορριμμάτων στο φυσικό περιβάλλον. Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Χρήστος Γκούντας, Σωτήρης Κολοβός, ο πρόεδρος Καινουργίου Β. Καραγκούνης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Τροχαίας Ακαρνανίας, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Το περιβάλλον και η φροντίδα του είναι ευθύνη  όλων. Είναι σημαντικό να  συσπειρώνουμε συλλόγους και φορείς και όλοι μαζί να συνεργαζόμαστε για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ακτίνα Εθελοντισμού και την Διεύθυνση Καθαριότητας για την πρωτοβουλία αλλά και στους συλλόγους για τη συμμετοχή.Δε ξεχνάμε ότι τα πλαστικά απορρίμματα έχουν θέση μόνο στους κάδους και όχι στο δρόμο και τα πάρκα».

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Veggos

  Να φανταστώ ότι ο δήμαρχος μάζευε τα σκουπίδια και στα 7 χιλιόμετρα της εθελοντικής δράσης και δεν πήγε εκεί μόνο και μόνο να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφιες για αυτοπροβολή….

 2. Δημήτρης Κοντονίκας

  ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
  Από την μια εκατομμύρια για δοκιμαστικούς ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ, για αποζημιώσεις στα κανάλια και στην Ολυμπία οδό.
  Από την άλλη δεν έχει χρήματα το κράτος για προσλήψεις στην καθαριότητα στα νοσοκομεία και τα σχολεία.
  Μετά ψάχνουμε τον εθελοντισμό και την ατομική ευθύνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.