Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: έτσι η οδός Σωκράτους γίνεται απροσπέλαστη!

Αγρίνιο: έτσι η οδός Σωκράτους γίνεται απροσπέλαστη!

 

Πως θα σας φαινόταν να μην μπορείτε να περάσετε να πάτε στο σπίτι σας στον δρόμο που μένετε; Να μην μπορείτε να μπείτε στο πάρκινγκ που πληρώνετε; Να γυρνάτε από την δουλειά και να εξαρτάται από άλλους το ώρα θα μπείτε στο σπίτι σας; Κι όλα αυτά για το κέφι κάποιων που παρκάρουν όπου θέλουν κι ας κλείνουν έναν δρόμο;
Αυτά ακριβώς συμβαίνουν καθημερινά στην οδό Σωκράτους στο κέντρο του Αγρινίου όπως περιγράφει αναγνώστης του agrinionews.gr. Ορίστε πως περιγράφει την κατάσταση:
«…εδώ και εβδομάδες η οδός Σωκράτους στο Αγρίνιο είναι απροσπέλαστη για όλους εμάς γιατί κάποιοι θέλουν να παρκάρουν κοντά στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να μη χωράει να περάσει κανένα αμάξι ! όλοι μας κάνουμε όπισθεν και κάνουμε κύκλο για να πάμε στο σπίτι μας. Εγώ συγκεκριμένα δε μπορώ να βάλω το αμάξι μου στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας μου που το έχω πληρώσει επειδή 2-3 συγκεκριμένοι αποφασίζουν να κλείνουν το δρόμο κατά βούληση . Σπίτια μας πηγαίνουμε, λοιπόν, σύμφωνα με τα κέφια κάποιων και παρακαλάμε ο δρόμος να είναι ανοιχτός!»
Δεν ξέρουμε αν ακούει και η Δημοτική Αστυνομία η οποία έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα, πράγμα αρκετά καθιερωμένο σε προεκλογικές περιόδους. Η δημοτική Αστυνομία δεν είναι μόνο για το ελεγχόμενο πάρκινγκ, για τις λαϊκές ή για τις παραβάσεις των καταστημάτων. Αν σε ένα δρόμο ένα πρόβλημα είναι μόνιμο μπορεί να ειδοποιεί την… κανονική Αστυνομία.
Σε όλες τις περιπτώσεις, πάντως, κάτι πρέπει να γίνει γιατί η οδός Σωκράτους είναι κάμποσες φορές χωρίς πρόσβαση. Και δεν είναι κάπου… εκτός σχεδίου. Είναι μέσα στο κέντρο της πόλης.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. κωστας

    και τι το γραφεις εδω και δεν παιρνεις την τροχαια;; Δυο – τρεις φορες και θα δεις αν θα ξαναπαρκαρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.