Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: «Φίσκα» οι κάδοι έξω από το ΚΔΑΠ «Φαντασία»

Αγρίνιο: «Φίσκα» οι κάδοι έξω από το ΚΔΑΠ «Φαντασία»

Οι φωτογραφίες είναι από νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην Μπότσαρη, στην διασταύρωση με την Παπαστράτου στο Αγρίνιο, δίπλα από το ΚΔΑΠ «Φαντασία».

Όπως μπορεί κανείς να δει οι κάδοι είναι κάτι παραπάνω από υπερχειλισμένοι  και όπως καταγγέλλει αναγνώστης του agrinionews.gr που επισήμανε το όλο σκηνικό, πρόκειται για μια εικόνα που συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό, δεν έχει σχέση δηλαδή με άλλες ανάλογες εικόνες που υπάρχουν και σε άλλα σημεία της πόλης.

Οι συγκεκριμένοι κάδοι, όπως λένε περίοικοι, εξυπηρετούν πάρα πολλά μαγαζιά και αρκεί κανείς να αναφέρει ότι στην περιοχή υπάρχουν τέσσερα καφέ, μία πιτσαρία, πρατήριο άρτου που λειτουργεί σχεδόν όλη μέρα, τέσσερα φαγάδικα ή/και fast food, εστιατόρια, καταστήματα ένδυσης, ουζερί κ.α. που είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν από αυτούς τους κάδους συν έναν ακόμη που υπάρχει(;) απέναντι.

Εκτός όλων των άλλων, μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου χρειάζεται  εγρήγορση στην πόλη για τους γνωστούς λόγους και οι υπερχειλισμένοι κάδοι βάζουν ιδέες…

Χρειάζεται κάποια μόνιμη λύση, πάντως, και μόνο η γειτνίαση αυτής της εικόνας με το ΚΔΑΠ είναι προβληματική.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. DIM

    Δεν είναι μόνο σαν εικόνα προβληματική. Είναι εστία μόλυνσης έξω από ένα μέρος που συχνάζουν παιδάκια δημοτικού ειδικά το καλοκαίρι.
    Η υπηρεσία καθαριότητας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά και οι προϊστάμενοι του ΚΔΑΠ τί κάνουν ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.