Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: σοκάρει ο τραγικός θάνατος άνδρα σε λεωφορείο – δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού (φωτο)

Αγρίνιο: σοκάρει ο τραγικός θάνατος άνδρα σε λεωφορείο – δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού (φωτο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δύσκολη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου για τον απεγκλωβισμό της σορού του νεαρού άνδρα, ασιατικής καταγωγής, που βρήκε φρικτό θάνατο σε τουριστικό λεωφορείο.

Τη σορό εντοπισαν σήμερα το πρωί εργαζόμενοι συνεργείου στο οποίο ο οδηγός μετέφερε στις 10.30, το όχημα για έλεγχο καθώς εντόπισε πρόβλημα στο σασμάν.

Το λεωφορείο έφθασε Αγρίνιο κατά τη διάρκεια της νύχτας ερχόμενο από Βελιγράδι. Φέρει γερμανικές πινακίδες και πιθανολογείται πως ο νεκρός  μετανάστης αντικρίζοντας τες   θεώρησε ότι προορισμός του ήταν η Γερμανία  με αποτέλεσμα να κάνει τη μοιραία επιλογή να τρυπώσει στο όχημα.

Εικάζεται ότι ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε στον χώρο μεταξύ του διαφορικού και του σασμάν του λεωφορείου να προκλήθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες ή και αναθυμιάσεις.

.

Το λεωφορείο είναι σταθμευμένο στο συνεργείο και αυτή την ώρα τα στελέχη της τοπικής Πυροσβεστικής επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό. Σοκαρισμένα και αυτά κάνουν λόγο για πρωτοφανές περιστατικό στο οποίο κλήθηκαν να συνδράμουν. Χαρακτηριστικό είναι πως ζητήθηκε και η βοήθεια ιδιωτών μηχανικών αυτοκινήτων για να συμβουλέψουν για τη διαδικασία ώστε να απεγκλωβιστεί ανέπαφη όσο το δυνατόν η σορός.

Οι αστυνομικές αρχές συλλέγουν στοιχεία για να φωτίσουν τις πτυχές της τραγικής αυτής υπόθεσης.

Νεότερη ενημέρωση: Τρεις ώρες αργότερα, περί τις  1:00 το μεσημέρι , και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες  κατάφεραν οι πυροσβέστες να απεγκλωβίσουν τη σορό του άτυχου άνδρα. Συγκεκριμένα, για να βγάλουν τη σορό άνοιξαν τα καπάκια κάτω από τον χώρο της μηχανής του λεωφορείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.