Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Το Gorillas.gr ανοίγει κατάστημα στο Αγρίνιο: τα καλύτερα βρεφικά είδη, στις καλύτερες τιμές!

Το Gorillas.gr ανοίγει κατάστημα στο Αγρίνιο: τα καλύτερα βρεφικά είδη, στις καλύτερες τιμές!

Το Gorillas.gr ξεκίνησε την πορεία του στις αρχές του 2017 παρέχοντας μεγάλη γκάμα βρεφικών ειδών σε κάθε νέο γονιό που ήθελε να κάνει τις αγορές του διαδικτυακά.

Τα προϊόντα, δικής τους εισαγωγής, επιλεγμένα ένα προς ένα και σύμφωνα με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ξεκινούσαν από τιμές προσιτές από τον κάθε ένα, χωρίς ωστόσο να γίνεται καμία «έκπτωση» στην ποιότητά τους.

Η εταιρεία Gorillas, μετά την επιτυχημένη πορεία της και την εξειδίκευσή της στον τομέα των βρεφικών και παιδικών ειδών, αποφάσισε να ανοίξει και το πρώτο της φυσικό κατάστημα, στην πόλη του Αγρινίου!

Τα ρούχα της Gorrilas, εισαγόμενα από τις καλύτερες βιοτεχνίες της Ιταλίας, με τα υπόλοιπα προϊόντα να εισάγονται από βιοτεχνίες ανά τον κόσμο, αλλά φυσικά και από γνωστές Ελληνικές βιοτεχνίες, συνεχώς εμπλουτίζονται, δίνοντας στην τοπική αγορά τα πλέον ποιοτικά και σε τιμές προσιτές για κάθε τσέπη, βρεφικά είδη. Καροτσάκια, λίκνα, κούνιες , πάρκα, καθίσματα, τσάντες και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, στα πιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα για το μωρό σας.

Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην οδό Παπαφώτη 6 Α.

“Η γέννηση του Ιησού ας γίνει το φως στη ζωή μας. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, με υγεία και ευτυχία” εύχεται η διεύθυνση του καταστήματος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.