Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: Ήχησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς- Στους αγιασμούς τριών σχολείων ο Δήμαρχος

Αγρίνιο: Ήχησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς- Στους αγιασμούς τριών σχολείων ο Δήμαρχος

Ήχησε σήμερα το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς στα σχολεία του Αγρινίου, με τους μαθητές να επιστρέφουν σε προαύλια και αίθουσες.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου έδωσε το παρών σε αγιασμούς σε τρία σχολεία της πόλης. Σχετικά με την πρώτη σχολική ημέρα και τον καθιερωμένο αγιασμό, αναφέρει δελτίο τύπου του Δήμου:

«Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  παρέστη στην τελετή  αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 1o Λύκειο Αγρινίου παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Μετά το τέλος του αγιασμού ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε  καλή πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες: «Σήμερα είναι μια χαρούμενη  ημέρα για τα παιδιά μας γιατί επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο.  Επιστρέφουμε με ασφάλεια, με προσοχή και σύνεση. Όταν τα σχολεία είναι ανοικτά τότε μπορούμε να συνεχίσουμε ασφαλείς τη ζωή μας. Προστατεύουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε το πολύτιμο αγαθό της εκπαίδευσης. Θέλω να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με πρόοδο και πάνω απ’ όλα υγεία».

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Κώστας  Καλαντζής,  ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Σαρδέλης, ο  Σύμβουλος Εκπαίδευσης Κ. Νάκος.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε καλή χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και το 2ο Λύκειο Αγρινίου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. veggos

    Σπουδαία δημοσιογραφικη είδηση ,το γεγονός του δημάρχου που βρέθηκε σε 3 αγιασμούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.