Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: Καλός ο νέος κόμβος αλλά το πιο «φρέσκο» σιντριβάνι είναι ήδη… χάλια!

Αγρίνιο: Καλός ο νέος κόμβος αλλά το πιο «φρέσκο» σιντριβάνι είναι ήδη… χάλια!

Όλο το Αγρινιο ξέρει πια ότι γίνονται σημαντικά έργα στην είσοδο της πόλης λίγο μετά την Αερογέφυρα, με νέο κόμβο ανατολικά από τον ήδη υπάρχοντα, προς το Πανεπιστήμιο και την Αγία Βαρβάρα.

Όπως ξέρει κι ότι ακριβώς από κάτω από Αερογέφυρα προς Γιαννούζι έχει φτιαχτεί πρόσφατα κι άλλος κόμβος, με ένα σιντριβάνι μάλιστα.

Μόνο που το νεότευκτο και… νεοπαραδομένο σιντριβάνι είναι στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες! Χορταριασμένο ήδη, με σκουπίδια και σακούλες στο βρώμικο νερό, δίνει ήδη την εικόνα του παρατημένου.

Κι επειδή ο νέος κόμβος θα είναι και πιο σύγχρονος και με σιντριβάνι μέσα, από ό,τι καταλαβαίνουμε, καλό θα ήταν να φροντιστεί να μην γίνει έτσι 2-3 μήνες αφού παραδοθεί. Αλλιώς ποιος ο λόγος;

Αν δεν μπορούμε να τα φροντίσουμε, να τα κουρέψουμε και να πείσουμε όλο τον πληθυσμό να μην τα διαλύει, τι τα θέλουμε τα σιντριβάνια, τους κόμβους, τα πάρκινγκ και τα πάρκα;

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Και μόνο από την φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, φαίνεται πόσο λάθος είναι ο κόμβος. Δεν νοείται κυκλικός κόμβος με ύψος κρασπέδου 40 εκατοστά. Είναι απλά επικίνδυνος για όλους τους οδηγούς. Αφού διορθώσουμε τα ουσιώδη, μετά ας ασχοληθούμε και με τα αισθητικά

 2. Δημήτρης κοντονικας

  Κρασπεδο 40εκ
  Συντριβάνι μετ εμποδίων
  Αγρινίο 2021

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Υπήρχε εξωτερικός συνεργάτης ο οποίος καθαριζε τα σιντριβάνια σε τακτά χρονικά διαστήματα και εκανε και συντηρίση στους μηχανισμούς.
  Αλλά όταν πληρώνεσαι μετά από ένα χρόνο για τις συντηρήσεις και τις εργασίες τότε λογικό είναι να αποχωρίσει και να μην αναλαμβάνει κανένας την συντήριση. Οπότε όταν ευκαιρούν τα όποια συνεργεία του Δήμου τα καθαρίζουν αυτοί χωρίς να έχουν γνώση του αντικειμένου. Δείτε και το σιντριβάνι το μικρό που είναι στη πλατεία .Εχει κάμποσο καιρό που είναι όπως είναι. Αφού δεν μπορούν να τα συντηρήσουν τότε να μην τα φτιάχνουν. Δυστυχώς αυτό μόνο εδώ συμβαίνει . Σε άλλες επαρχιακές πόλεις που έχω επισκεφθεί και έχουν συντριβάνια λάμπουν στην κυριολεξία από καθαριότητα .Έχουν σειρά και τα καθαρίζουν κάθε δέκα μέρες.

 4. ΘΥΜΙΟΣ

  Υπήρχε εσωτερικός συνεργάτης που καθαρίζει τα σιντριβάνια. Υπάρχουν όμως και ο ντόπιοι αρκουδόβλαχοι που τα βρομίζουν και μετά τα τραβάνε φωτογραφίες με το κινητό για να τα χώσουν στο Δήμο. Θέλετε και σιντριβάνια τρομάρα σας! Μόνο για λάκκο με “γρούνια” στα χωριά σας είστε από τα οποία και μας κουβαληθήκατε! Και μην ακούσω πάλι για τους ρομά γιατί οι περισσότεροι ντόπιοι δεν πάνε πίσω.

 5. Άλφα ρομέος

  @ Θύμιο καμάρι’μ “ευπαθείς” συμπολίτες έκαναν το συντριβάνι πισίνα. Εσύ καμάρι’μ από πού ξεκάμπισες ; Από το πριγικπάτο του Μονακό ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.