Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Aγρίνιο: Καλούν αύριο την τοπική κοινωνία σε ενημέρωση-διάλογο οι φοιτητές του Τμήματος ΔΠΦΠ

Οι φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Αγρινίου που βρίσκονται σε περίοδο κινητοποιήσεων καλούν τους πολίτες του Αγρινίου το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ( πρώην κτίριο Τράπεζας Ελλάδος) ώστε να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες εβδομάδες η πόλη και οι πολίτες του Αγρινίου έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες μιας κατάστασης που δεν έχει προηγούμενο.
Η κυβέρνηση επιχειρεί του κλείσιμο του Δ.Π.Φ.Π. (Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων), ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, με έναν τρόπο υπόγειο, σκοτεινό και πίσω από κλειστές πόρτες.
Ωστόσο συμβαίνει κάτι που δεν περίμεναν. Ο Φοιτητικός Σύλλογος του Δ.Π.Φ.Π. από τις 7/02/2019 κατέλειψε τις εγκαταστάσεις του τμήματος ξεκινώντας έναν αγώνα διεκδικώντας:
• Να μην κλείσει το τμήμα “Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων”.
• Τη μετονομασία του “Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων” σε “Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος”.
• Κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων αντίστοιχων των σπουδών μας, διεκδικώντας αντάξιο πτυχίο για σταθερή και μόνιμη δουλειά με αξιοπρέπεια.
• Άρση των συγχωνεύσεων – καταργήσεων τμημάτων και σχολών – με ακαδημαϊκή αναβάθμιση των υπαρχόντων τμημάτων.
• Πρόσληψη μελών ΔΕΠ με σκοπό την κάλυψη των αναγκών μας.
• Δημόσια –Δωρεάν φοιτητική μέριμνα για όλους.

Καλούμε τους πολίτες του Αγρινίου το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ( πρώην κτίριο Τράπεζας Ελλάδος) ώστε να τους ενημερώσουμε και εμείς οι ίδιοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα ΔΠΦΠ.

Καλούμε κάθε έναν και κάθε μία να έρθει να συνδιαλλαγεί μαζί μας και να υποστηρίξει το δίκαιο και επίκαιρο αγώνα μας μέσα από γόνιμη κουβέντα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΉΨΗΣ ΤΜ,ΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.