Δευτέρα, Νοέμβριος 18, 2019

Δημ. Καζάκης (Πρόεδρος ΕΠΑΜ) στο Αγρίνιο: “Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου οι πιο κρίσιμες μετά τον εμφύλιο” (φωτο)

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης.

Στην ομιλία παρέστησαν αρκετά μέλη και φίλοι του κόμματος και θέμα της ήταν: Τα μνημόνια είναι παράνομα- Ο Δρόμος για την ανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας είναι μπροστά σου.

Με το τέλος της ομιλίας συζητήθηκαν εθνικά ζητήματα, θέματα οικονομίας και πολιτισμού.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Καζάκης μίλησε σχετικά με τις εκλογές της 7ης Ιουλίου: “Οι εκλογές αυτές για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικές. Θα αποδειχθούν οι πιο κρίσιμες εκλογές μετά τον εμφύλιο. Το τελευταίο κοινοβούλιο ήταν το χειρότερο που έχει περάσει ποτέ, από το 1946, εκείνο το κοινοβούλιο που μας είχε οδηγήσει στον εμφύλιο.

Εάν αυτή τη φορά δεν διεμβολιστεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα του κοινοβουλίου με δυνάμεις που είναι πραγματικά δημοκρατικές και πατριωτικές, που θα θέσουν το θέμα του μνημονιακού καθεστούς κατοχής και όλων όσων συνεπάγονται, τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πατρίδα μας με το αίμα μας.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι έχουμε κλιμάκωση των προκλήσεων και την ίδια ώρα μία τρομερή παθητικότητα στο πολιτικό σύστημα. Δεν είναι μόνο η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση. Δεν είναι μόνο η Κύπρος, είναι και οι σύμμαχοι. Λες και είναι όλα μέλη γάλα.

Σε ρυθμό προκλήσεων είναι πολύ υψηλά τα ντεσιμπέλ. Με βάση το σύνταγμα θα έπρεπε να έχουμε υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Γιατί έχουμε ακόμα τον κύριο Τσίπρα; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί δεν έχει ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση;

Γιατί δεν τηρείται το σύνταγμα; Μήπως όλοι ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Μήπως μας οδηγούν σε μία περιπέτεια την οποία θα πληρώσει και με αίμα ο Ελληνικός λαός, όπως με τα παιδιά του στα Ίμια;

Με ανησυχεί πάρα πολύ αυτή η κατάσταση και εμείς ζητούμε την επαγρύπνηση. Εμείς εξαρχής δεσμευόμαστε ότι το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε μπαίνοντας στη βουλή, πριν καν μπει το ζήτημα των προγραμματικών δηλώσεων της όποιας καινούργιας κυβέρνησης, είναι να θέσουμε το θέμα της εσχάτης προδοσίας σε θεσμική βάση. Δηλαδή η παραβίαση και η αδρανοποίηση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος από τα μνημόνια”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Κάτι διεσθανετε ο πολίτης, η παράξενη πονηροί δημοκρατία βλάπτει, έτσι φαίνεται, τώρα πιθανόν βρήκαν τείχος γκρεμό βράχια ,λένε γιά ανάπτυξη τοπική γεωργία κτηνοτροφία βιοτεχνία κ τ λ ,μιπος αυτά παλαιότερα δεν υπήρχαν και μάλιστα σε αυξημένη άνοδο, δηλαδή ζητούσαν συνεχώς εργατικά χέρια, τώρα πως θα επαναφερης σημερινές καταστάσεις σε ανάπτυξη, δηλαδή να επανερθουν αυτά που ηταν παλαιότερα, αν ήταν να γινόταν θα το έκαναν……..κάποιος είπε σήμερα σε κανάλι εκπομπή στό όπεν, ευτυχώς που είναι ο βελοπουλος και έκοψε απο τη χρυσή αυγή !!!! Και το έλεγε καί πολύ χαρούμενος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.