Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά από τους Μικρούς Αθλητές!

Αγρίνιο: Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά από τους Μικρούς Αθλητές!

…και μετά το σχολείο, η δημιουργία συνεχίζεται!

Τι είναι τo Κ.Δ.Α.Π. GoKid: Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών GoKid είναι ένας παιδαγωγικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης που προσφέρει χαρά και διασκέδαση, για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Σκοπός του είναι να παρέχει παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, να γεμίσει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο του παιδιού, αλλά και να βοηθήσει συγχρόνως και τους γονείς που εργάζονται.

Ωράριο λειτουργίας: Το ΚΔΑΠ GoKid λειτουργεί εκτός σχολικού ωραρίου, αλλά τις περιόδους, όπως  Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι συνεχίζει τη λειτουργία του σε πρωινά τμήματα ανάλογα με τον εσωτερικό του κανονισμό. Το ΚΔΑΠ GoKid θα λειτουργεί σε δύο βάρδιες 1.30μμ-5.30μμ και 5.30μμ-9.30μμ.

Συμμετοχή: Δωρεάν η συμμετοχή στο ΚΔΑΠ GoKid για όσους δικαιούνται το voucher μέσω ΕΣΠΑ. Για τη σωστή ενημέρωση και έγκαιρη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, επικοινωνήστε μαζί μας! 2641057778 – 6980727677, www.gokid.gr  gokid.ma@gmail.com

Τι δραστηριότητες περιλαμβάνει το ΚΔΑΠ GoKid:

Περαιτέρω πληροφορίες:

  • Διευκόλυνση γονέων στη παραλαβή και αποχώρηση των παιδιών.
  • Ο άνετος και λειτουργικός χώρος μας, εξασφαλίζει την ασφαλή πρόσβαση και παραμονή των παιδιών.
  • Οι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες κατασκευάστηκαν από υλικά μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον και διαθέτουν προστατευτικά στρώματα σε όλες τις πλαϊνές επιφάνειες. Τα δάπεδά μας είναι Omnisport της Tarkett και τα οποία δίνουν τη δυνατότητα για ποιοτικό αθλητικό παιχνίδι.
  • Έχουμε τη δυνατότητα σωστής συντήρησης του σνακ και του φαγητού των παιδιών αλλά και την προετοιμασία του για το σερβίρισμα.
  • Όλα μας τα οπτικοακουστικά και αθλητικά υλικά καθώς και τα υλικά χειροτεχνιών και κατασκευών είναι προσεκτικά επιλεγμένα και συμβάλλουν στην πολυαισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών όλων των ηλικιών.
  • Ο πολυχώρος Μικροί Αθλητές, εκτός του ΚΔΑΠ GoKid, φιλοξενεί αθλητικές υπηρεσίες για όλες τις ηλικίες, από 1,5 ετών έως 99 ετών!!
  • Η φιλοσοφία μας είναι τα μέλη της κάθε οικογένειας να μπορούν να δραστηριοποιούνται παράλληλα στο χώρο μας και γι’ αυτό προσφέρουμε οικογενειακά πακέτα διαφόρων επιλογών!
  • Για περισσότερες πληροφορίες για τον πολυχώρο Μικροί Αθλητές και για να κατεβάσετε το φυλλάδιο μας μπείτε στο: https://www.mikroiathlites.gr/

Στοιχεία επικοινωνίας:

Παπαστράτου 39 (είσοδος από πεζόδρομο Αφών Νικολοπούλου), έναντι πλατείας Φλέμινγκ, Αγρίνιο

Υπεύθυνη: Μαρκάτη Αλεξάνδρα,

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού,

Υποψήφια Διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.