Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: κίνηση Δεκαπενταύγουστου δηλαδή ουρές και κόσμος!

Αγρίνιο: κίνηση Δεκαπενταύγουστου δηλαδή ουρές και κόσμος!

 

Για να μην πει κάποιος που είναι έξω αυτή την ώρα ότι ο τίτλος είναι clickbait, τώρα που μεσημέριασε ίσως έχει λιγότερο κόσμο όμως από το πρωί στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης είχε πάμπολλα αυτοκίνητα το Αγρίνιο, τα μαγαζιά είχαν κόσμο και τράπεζες και υπηρεσίες ήταν απασχολημένες στο φουλ. Πολλοί είναι εδώ, οι τελευταίοι αδειούχοι θα φύγουν μάλλον αύριο το απόγευμα για λιγότερες μέρες  και οι γύρω περιοχές έχουν έρθει στην πόλη να κάνουν ψώνια και να αφήσουν τα λεφτουδάκια τους, ενόψει διακοπών, γάμων και πανηγυριών.

Πρόκειται για διαχρονικό και αγαπημένο θέμα της στήλης που κάθε χρόνο παραμονές του Δεκαπενταύγουστου βροντοφωνάζει: «Το Αγρίνιο είναι πόλη/αγορά!», ως εκ τούτου έχει κόσμο τέτοιες μέρες και ,όχι, δεν έχει σημασία αν έχει 33, 35 ή 40 βαθμούς. Δηλαδή έχει, τα καιρικά φαινόμενα  πάντα επηρεάζουν αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν ήταν έτσι, όπου κάνει ζέστη, κρύο ή βρέχει πολύ, θα το είχαν κλείσει το μαγαζί.

Οι φωτογραφίες είναι από το κέντρο και από την ΔΕΗ που είναι μέγα κριτήριο. Η ουρά έφτανε μέχρι  έξω ενώ στους «διακανονισμούς» είχε αναμονή γύρω στα… 150 νούμερα στο χαρτάκι που παίρνεις για σειρά. Τον Δεκαπενταύγουστο δεν σταματούν οι πληρωμές, τα χρέη και οι αγορές.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μπάμπης

    Στα γραφεία της Ελλήνων συνέλευσις πάγια εντολή πληρωμής προς ΔΕΗ . Ακόμα διακανονιζεται και πληρώνεται τη ΔΕΗ που την έχετε ήδη πληρωμένη? Ξυπνήστε και μη κοιμαστε άλλο. Εδώ υπάρχουν αποφάσεις από Άρειο πάγο για αυτά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.