Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Αγρίνιο: «κλικ» στην πλατεία για νεόνυμφους με φόντο το χριστουγεννιάτικο δένδρο

Αγρίνιο: «κλικ» στην πλατεία για νεόνυμφους με φόντο το χριστουγεννιάτικο δένδρο

Η φωτογράφηση σε εξωτερικούς χώρους πλέον είναι απαραίτητο συστατικό κάθε γάμου.

Επιδιώκοντας τα ομορφότερα κλικ που θα κάνουν ξεχωριστή την φωτογράφηση γάμου, οι νεόνυμφοι πάνε σχεδόν… παντού. Σε παραλίες, βουνά, λιμάνια, χωράφια…

Χθες ,Κυριακή, μάλιστα ένα νεόνυμφο ζευγάρι βρέθηκε για το σκοπό αυτό στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Το χριστουγεννιάτικο δένδρο αποτέλεσε ιδανικό φόντο και τα φλας άστραψαν για να αποτυπώσουν το όμορφο σκηνικό.

Και για τους περαστικούς ωστόσο η εικόνα αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και αρκετοί απαθανάτισαν τις στιγμές με τα κινητά τους.

Αισιόδοξες εικόνες πρόσφερε το όμορφο ζευγάρι στο όμορφα στολισμένο χριστουγεννιάτικο Αγρίνιο.

Εμείς ευχές να του εκφράσουμε για βίον ανθόσπαρτον!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Λάθος

    Ε βέβαια…μακάρι να μπορούσε να συμμεριστεί τη χαρά σας και το κακόμοιρο το δέντρο, που το έκοψαν (ενώ στη θέση του θα μπορούσε να υπάρχει μόνιμα κάποιο φυτεμένο δέντρο ή έστω ένα αληθοφανές ψεύτικο δέντρο) για να μας ενισχύσει το χριστουγεννιάτικο αίσθημα. Πάντα για τα χάλια μας κατηγορουμε τους άλλους σαν λαός άλλωστε και φέτος όπως κάθε χρόνο την πληρώνουν τα κακομοίρα τα δέντρα για την ανικανότητα ή την εγκληματικη-ως προς το περιβάλλον-αδιαφορία των αρμόδιων. Να ζήσετε παιδιά! Και να διδάξετε στα παιδιά σας να σέβονται τη φύση και τα πλάσματα της γιατί θα βρούνε μπροστά τους τις τεράστιες αλλαγές που θα γεννήσει η αμέλεια μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.