Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Αγρίνιο-κορωνοϊός: αυξήθηκαν τα κρούσματα στο ΕΚΑΒ, ιχνηλατίσεις και σε σχολεία

Αυξητική τάση παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού στο Αγρίνιο καθώς ,σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, επιβεβαιώθηκαν δυο ακόμη στον Τομέα του ΕΚΑΒ όπου συνολικά ανέρχονται σε πέντε.

Ταυτόχρονα, όπως έγινε γνωστό το πρωί, ο άνδρας που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αγρινίου παρουσίασε επιδείνωση και επρόκειτο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου άλλωστε νοσηλεύεται από την Παρασκευή ένας ακόμη Αγρινιώτης που παρουσίασε βαρύτερα συμπτώματα.

Παράλληλα προχωρούν οι ιχνηλατήσεις για τις οποίες μάλιστα αναπτύχθηκε στην πόλη παραφιλολογία η οποία δεν βοηθά. Ιχνηλατίσεις αναμενονται και σε σχολεία της πόλης , όπως προβλέπεται, χωρίς να σημαίνει προς το παρόν ότι έχει εντοπιστεί κρούσμα.

Οι ιχνηλατίσεις αφορούν σχολεία όπου φοιτούν μαθητές των οποίων οι γονείς ασθένησαν είτε σχετίζονταν εργασιακά ή προσωπικά με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Μπορεί αυτές τις ημέρες και στο Αγρίνιο να υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού ωστόσο σε αυτή τη συγκυρία αναστέλλονται οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι που διενεργούνταν από τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ με τη συνεργασία των ΤΟΜΥ. Αιτία για την εξέλιξη αυτή αποτελεί η έλλειψη υλικών.

Σήμερα εξάλλου έγινε στο Αγρίνιο η πρώτη κηδεία ατόμου που απεβίωσε απο κορονοϊό, 86χρονου που τα τελευταία χρόνια διαβιούσε σε μοναστήρι. Η κηδεία στο κοιμητήριο Αγρινίου έγινε με όλα τα αυστηρά προβλεπόμενα μέτρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νικος

    Ποιες ιχνηλατήσεις και πράσινα άλογα …..Η Αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο…Ο ΕΟΔΥ …..ΑΦΑΝΤΟΣ …..Νάχαμε να λέγαμε……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.