Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο-κορωνοϊός:«ο γιος κήδεψε τη μητέρα μόνος αφού όλοι οι άλλοι νοσούν»

Αγρίνιο-κορωνοϊός:«ο γιος κήδεψε τη μητέρα μόνος αφού όλοι οι άλλοι νοσούν»

Iστορίες που διαδραματίζονται στο Αγρίνιο και συγκινούν γίνονται διαρκώς γνωστές σε αυτή τη συγκυρία που ο κορωνοϊός καλπάζει.

Kάποιες δημοσιεύονται στα μέσα ενημέρωσης, άλλες αναρτώνται στα social media.

Μια από αυτές μοιράστηκε χθες μέσω facebook μια γνωστή κυρία της τοπικής κοινωνίας, η χρήστρια Δ.Γ.

Αναφέρει λοιπόν τα εξής:«Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια τραγική εμπειρία μου! Έφυγε χθες από τη ζωή μια κυρία από φιλική και όχι μόνο οικογένεια του Αγρινίου!! Η κυρία ήταν ηλικιωμένη! Νοσηλεύτηκε με εγκεφαλικό στο Νοσοκομείο Αγρινίου συνήλθε και γύρισε στο σπίτι της. Παρουσίασε συμπτώματα και βγήκε θετική στον κορονοιο!!! Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο και κατέληξε! Από την οικογένεια νοσούν 7 άτομα αυτή τη στιγμή!!!Μακάρι ο Θεός να μην επιτρέψει χειρότερα, γιατί ζει και νοσεί ο ηλικιωμένος σύζυγος, ο γαμπρός σε νοσοκομείο άλλης πόλης, όπου μεταφέρθηκε και άλλοι πέντε ! Το πιο τραγικό και για μένα μεγάλο σοκ ήταν ότι ο γιος κήδεψε τη μητέρα του ΜΟΝΟΣ! αφού όλοι οι άλλοι νοσούν».

Ωστόσο η εν λόγω κυρία προβαίνεισε καταγγελίες για τη διασπορά της νόσου υποστηρίζοντας τα εξής:
«Υπάρχει μεγάλη διασπορά στην πόλη μας το γιατί δεν βγαίνουν προς τα έξω, δεν το κατανοώ! Γιατί κρύβουν οι θετικοί στον κορονοϊό, άνθρωποι τα θετικά τεστ και κυκλοφορούν ανάμεσα μας; Είναι ντροπή; που είναι η υπευθυνότητα, το φιλότιμο, η αλληλεγγύη, η αγάπη για το συνάνθρωπο;;; Το να πηγαίνεις στο ναό δεν έχει κανένα νόημα αν δεν έχεις αγάπη! Αυτό ας το καταλάβουν αυτοί που κτυπιούνται για το κλείσιμο των εκκλησιών και δεν τους καίγεται καρφί αν ο συνάνθρωπος τους φύγει, γιατί κάποιοι του μετέδωσαν τον ιό. Είμαι σοκαρισμένη και εύχομαι φυσικά να δουν οι υπεύθυνοι αυτό : το να πηγαίνει κάνεις στο νοσοκομείο για ίαση και να βρίσκεται στον τάφο! Ξύπνα Έλληνα πριν είναι πολύ αργά!»

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Jonny68

    Δεν θέλω να διαφωνήσω με την κυρία, αλλά εκτός από την ατομική ευθύνη θα πρέπει να δούμε και την ευθύνη του κράτους σε αυτό το ζήτημα? Δεν μπορεί να κάνει κάποιος το τεστ και αυτό να κάνει εβδομάδες να βγει το αποτέλεσμα γιατί η πολιτεία έχει αφήσει χωρίς προσωπικό και εξοπλισμό τα νοσοκομεία. Από την άλλη που είναι το κράτος με τις αρμόδιες υπηρεσίες που θα ελέγχουν αυτούς οι οποίοι έχουν διαγνωστεί θετικοί εάν τηρούν την καραντίνα. Δεν μπορεί για όλα να φταίει ο πολίτης. Το κράτος που είναι, μόνο να εισπράττει?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.