Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Αγρίνιο: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου

Αγρίνιο: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη λιτανεία του  Αγίου Χριστοφόρου

l1040185Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για την ασφαλή λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου, κατά τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης του Αγρινίου.
Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016, ημέρα εορτασμού του Πολιούχου της πόλης του Αγρινίου, θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 14.00΄ μέχρι 21.00΄ καθώς και σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 19.00΄ μέχρι την 21.00΄ , στις ενταύθα οδούς: Αγίου Χριστοφόρου – Δημοτσελίου – Παπαστράτου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Κακαβιάς – Ι. Σταϊκου – Υψηλάντη – Αγίου Χριστοφόρου – Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου, προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό , να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου.
Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών.
Η λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου ενώ τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.